30 / 04 / 2024

Ev fiyatları yükseldi

Ev fiyatları yükseldi

TÜRKİYE konut fiyatları endeksi (TKFE) nisan ayında bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 18.5 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul’daki artış ise yüzde 28.61 oldu.

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Konut Fiyat Endeksi açıklandı! Ev fiyatları yüzde 95 artarak 1,5 yıl sonra çift haneye düştü!

Merkez Bankası (TCMB) 2023 Haziran ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksini (KFE) açıkladı. Bu kapsamda haziranda konut fiyatları yıllık yüzde 95,9 arttı.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi?

Buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

Son dakika altın fiyatları! Altın alıp satacaklar dikkat! Altın yükseldi mi, düştü mü? Hemen bakın!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Güne artışla başladı. Peki son dakika altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 

Ev fiyatları yükseldi Haberi

Ev fiyatları yükseldi

TÜRKİYE konut fiyatları endeksi (TKFE) nisan ayında bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 18.5 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul’daki artış ise yüzde 28.61 oldu. Merkez bankası verilerine göre TKFE nisanda bir önceki aya göre yüzde 1.68 artarken, bir önceki yıl aynı döneme göre reel artış yüzde 9.81 olarak gerçekleşti. Metrekare başına konut değeri olarak hesaplanan birim fiyatlar, 2014 Nisan ayında 1365.32 TL iken 2015 Nisan ayında 1596.03 TL oldu. Üç büyük ilin konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, söz konusu ayda bir önceki aya göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 2.17, yüzde 1.15 ve yüzde 1.03 artış görüldü. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre ise İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 28.61,...