29 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ sosyal yaşam seçenekleri

Evim Yüksekdağ sosyal yaşam seçenekleri

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yükselecek olan proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık daire alanları 90 metrekareden başlıyor.

Aile Bakanlığı 2024 yılı sosyal yardım programını açıkladı! İşte kalem kalem o destek ödemeleri!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merakla beklenen 2024 yılı yardım programını da açıkladı. İşte kalem kalem o destek ödemeleri...

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya'da hayata geçirilecek konutların kuraları çekiliyor...

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

TOKİ Tokat İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak dar gelirlilerin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Tokat'ta hayata geçirilecek olan 1500 konutun hak sahiplerinin belli olması için kura çekimi de yapıldı.

TOKİ Sinop İlk Evim 2022 kuraları çekildi! 

Sinop'ta, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin kura çekilişi yapıldı. 

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

Evim Yüksekdağ sosyal yaşam seçenekleri Haberi

Evim Yüksekdağ sosyal yaşam seçenekleri

Firmanın kendi arazisi üzerinde yükselecek olan proje toplam 2 bin metrekare ticaret alanı bulunuyor. 20 katlı iki blok ile 21 katlı bir blok şeklinde yükselen proje toplam 363 adet daire ve 9 adet dükkandan meydana gelecek. Proje içerisinde konut ve ticaret alanı bulunuyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt daire tipleri 

Projede dairelerin seçenekleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.


Evim Yüksekdağ daire alanları

Daire büyüklüklerine göre 2+1 dairelerin alanları 90 metrekare ile 123 metrekare arasında; 3+1 dairelerin alanları 142 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor.


Evim Yüksekdağ hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Proje Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzasıyla yükselecek.


Evim Yüksekdağ sosyal yaşam seçenekleri

Projede çok amaçlı spor alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Evim Yüksekdağ Evleri konumu

Ulaşıma göre Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde inşa...