07 / 05 / 2024

evlenecek çiftlere dekorasyon önerisi

evlenecek çiftlere dekorasyon önerisi

Her Evlenecek çift için nişanlılık dönemlerinde en önemli kısmını mobilya seçimi ve ev dekorasyonu almaktadır. Zamandan faydalanmak için çiftler genellikle internetten araştırmalar yapmaktadır.Evlenecek çiftlere dekorasyon önerileri...

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

4.5 milyar liraya mal olması beklenen 'evlilik kredisi' başlıyor!

Hükümet yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL'lik evlilik kredisi desteği sağlayacak. 4.5 milyar liraya mal olması beklenen evlilik kredisi başlıyor.

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Evlenecek çiftlere müjde! Aile ve Gençlik Fonu teklifi komisyondan geçti!

Evlenecek çiftlere iki yıl boyunca ödemesiz kredi verilmesini kapsayan, 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi.

Evlenecek çiftlere çeyiz parası! İşte şartları

Evlenecek çiftlere 150 bin lira faizsiz kredi için harekete geçilirken, bankada birikim yapanlara devlet katkısı da devam ediyor. Yüzde 58.46 çıkan yeniden değerleme oranına göre 36.548 lira olan devlet katkısı üst sınırı 57.915 liraya yükselecek.

Son dakika: Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere sağlanacak 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteğinde son dakika gelişmesi.... Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik kredisi şartları açıklandı

Evlenecek çiftleri yakından ilgilendiren evlilik kredisi hakkında son durumlar merak edilen konular arasında yer almakta. Buna göre; Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir takım açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesinde ekim müjdesi! Avantajlı fiyatlar ortaya çıktı!

Evlenecek çiftlere veya evine yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenlere Samsung’dan müjde geldi. Samsung, WW90T4020CE/AH çamaşır makinesini ekim ayına özel cazip fiyatla satışa sundu.

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

evlenecek çiftlere dekorasyon önerisi Haberi

evlenecek çiftlere dekorasyon önerisi

Her Evlenecek çift için nişanlılık dönemlerinde en önemli kısmını mobilya seçimi ve ev dekorasyonu almaktadır. Zamandan faydalanmak için çiftler genellikle internetten araştırmalar yapmaktadır. Daha sonra firma firma dolaşırlar. Biliyorlar’ki hayatlarını geçirecekleri mekanın güzel olması nodern ve çok özel olmasını isterler.


Tarzınızın ne olduğuna ve hangi tarz mobilyalardan hoşlandığınıza karar verin!

Çiftlerin her birinin farklı fikirleri ve hatta çiftlerin kendi aralarında bile düşüncel ve zevk anlamında farklılıklar olabilmektedir. Siz bu noktada neyi sevip neyi sevmediğinizi belirlemelisiniz, yani sizi ne mutlu eder bu soruyu mutlaka cevaplandırmalısınız. Örneğin, genç spor bir mobilya tarzı mı? Yoksa klasik çizgilerle donatılmış antikalardan oluşan bir mobilya tarzı mı? Görünüşten feragat etmek mi önemli yoksa son derece rahat edeceğiniz mobilya tarzı mı önemli? İşte bu sorular sizi doğru mobilyaya...