04 / 05 / 2024

Evlerini satışa çıkaran ünlüler

Evlerini satışa çıkaran ünlüler

Shakira ve sevgilisi Gerard Piqué Miami'deki evlerini bir kez daha satışa çıkardı.Josh Hartnett de Minnesota'taki evini satmaya karar verdi. Miley Cyrus, Los Angeles'ın Toluca Lake bölgesindeki aile evini satışa çıkardı.

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Boş evlere vergi geliyor: Vergi ödemek istemeyenler evlerini satışa çıkarıyor! 

Boş evlerden vergi alınmasına ilişkin açıklamalar ev sahiplerini tedirgin etti. Hem vergi ödemek istemeyen hem de kiralamaya sıcak bakmayanlar konutlarını satışa sunmaya başladı. İşte ayrıntılar...

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, son dönemlerde evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi konusunda büyük bir adım attı. GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni satışa çıkaran MediaMarkt, 9 taksit imkânı da sundu.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

A101'de Bosch Toz Torbasız Süpürge satışa çıktı! İşte 2 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101 uygun fiyatlı ürünleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor. Birbirinden farklı markaların ürünlerini satışa çıkaran A101, Bosch Toz Torbasız Süpürge'yi alıcılarına sundu. Peki Bosch Toz Torbasız Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi..

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Başkasına ait arsayı internet üzerinden satışa çıkardı! 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başkasına ait arsayı internet üzerinde satışa çıkaran C.G hakkında birçok kişiyi dolandırdığı öne sürerek dava açıldı. 

Evlerini satışa çıkaran ünlüler Haberi

Evlerini satışa çıkaran ünlüler


Ünlü şarkıcı Shakira ve sevgilisi Gerard Piqué Miami'deki evlerini bir kez daha satışa çıkardı.


TopTenRealEstateDeals.com adlı sitenin haberine göre Shakira bu evi daha önce iki kez satışa çıkarmıştı.


Ancak ev bir türlü alıcı bulamadı.


37 yaşındaki Shakira aynı evi bu kez fiyatını düşürerek bir kez daha satışa çıkardı.


Shakira görkemli evi çin yaklaşık 13 milyon dolar istiyor.Ünlü şarkıcı aynı evi ilk kez 2013 yılında 14.95 milyon dolara satışa çıkardı. Alıcı bulamayınca satıştan vazgeçti.



Bir süredir Tamsin Egerton ile yaşadığı aşkla gündemde olan aktör Josh Hartnett de Minnesota'taki evini satmaya karar verdi.


Viktoryan tarzdaki bu ev için yaklaşık 2 buçuk milyon dolar fiyat biçildi.

Hartnett, bu evini Minnesota'ta az vakit geçirdiği için satmaya karar verdi.






Genç şarkıcı Miley Cyrus, Los Angeles'ın Toluca Lake bölgesindeki aile...