18 / 07 / 2024

farklı mimari konut projeleri

farklı mimari konut projeleri

İnşaat yatırımcıları farklı mimari yapıdaki projeleriyle şehrin sülietine adeta yepyeni bir soluk kazandırıyorlar. Kimi dalgayı mimarisine taşıyor, kimi dans eden çifti kimi ise güçlü ve ihtaşamlı kartalı…

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajı sunuluyor. Sur Yapı Topkapı Evleri'nde 56 farklı tipte konut bulunuyor.

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Papara'dan 3 farklı paketle konut sigorta fırsatı!

Papara, yeni ürünü konut sigortasının tüm detaylarını duyurdu. Peki, hangi hangi paketlerle konut sigortası imkanı sunacak? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

2023 sonuna kadar 53 huzurevi yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2023 sonuna kadar 53 huzurevi açılacağını belirtti. Selçuk, yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için üç farklı mimari modelinin uygulanacağını açıkladı.

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

Rengi Antalya'da 0,79 faiz fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya’da yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla daire sahibi olabilirsiniz. Antalya Döşemaltı’nda, Karaarslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya’da, kısa bir süre devam edecek cazip bir kampanya başlatıldı...

Rengi Antalya'da yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Bölge bölge 100 bin sosyal konut projesi!

100 bin sosyal konut projesi kapsamında detaylar ortaya çıkıyor. 81 ilde yapılması planlanan sosyal konutlar, 7 coğrafi bölgeye göre farklı mimari özelliklere sahip olacak.

Tarihi Sungurbey Camisi'nde restorasyon çalışmalarının yüzde 60'ı tamam!

1335 yılında yılında Niğde Valisi Sungur Ağa tarafından inşa ettirilen ve farklı mimari özellikleri ile ön plana çıkan Sungurbey Camisi'nde geçen yıl başlatılan restorasyon çalışmalarının yüzde 60'ı tamam...

Mimaride yeni yaklaşım: Yeşil yapılaşma!

Çevre hassasiyeti dünya çapında hızla yayılırken, mimaride de kendini göstermeye başladı. Farklı ülkelerdeki konut projelerinde yüksek yapılarda da artık geniş yeşil alan yaratan tasarımlar ön plana çıkıyor. Yeşil alan akımı şehir içindeki konutlarda kendini göstermeye devam edecek gibi duruyor...

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

farklı mimari konut projeleri Haberi

farklı mimari konut projeleri

İstanbul’un dört bir yanında farklı farklı projeler yükseliyor. Lüks ve konforda birbirleriyle yarışan bu projeler, insanlara sadece bir barınak değil aynı zamanda yepyeni bir dünyanın kapılarını da aralıyor. Lüks ve konfor diyoruz ama günümüzdeki lüks anlayışı da değişti. 5-10 yıl önce havuzlu, güvenlikli evler lüks sayılırken bugün bunlar standart olarak görünüyor. Yeni nesil binalar sadece içeride sundukları konfor ve hizmetle değil mimarisiyle de ayrışıyor. İnşat yatırımcıları artık eskisi gibi kutu kutu pense projeler üretmiyorlar. Kimi dans eden çifti mimarisine taşıyor, kimi denizdeki dalgayı kimi de sarayları… İstanbul’un silüetine yepyeni bir boyut kazandıran bu yapılar, bu özellikleri ile sadece konut sakinlerine değil şehre de bir değer katıyorlar. 

Mimaride sınırları zorlayan projeleri sizin için derledik. İşte İstanbul’un vitrinindeki projeler…