06 / 05 / 2024

Faruk Coşkun açıklamaları

Faruk Coşkun açıklamaları

TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Faruk Coşkun açıklamaları Haberi

Faruk Coşkun açıklamaları


TOKİ 2. Etapta yaşanan doğalgaz sıkıntısını değerlendiren İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, yaşanan sıkıntının İNGAZ’dan kaynaklanmadığını ifade ederek, “Daire içi doğalgaz tesisat projeleri, 25 Ekim 2014 tarihi itibari ile bize teslim edildi.


Yeni başlattıkları, ‘Doğalgaz Aboneliğinde Taksit İmkanı’ kampanyasını kamuoyunu tanıtmak amacıyla dün saat 14.30’da makamında bir basın toplantısını düzenleyen İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, “Kış başlarken herkes doğalgaz kullansın diye Yeniceköy açılışında bahsetmiş olduğumuz, doğalgaz aboneliğine taksit imkanı sunmuş bulunmaktayız. Herkes doğalgaz kullanabilsin diye 31 Aralık 2014 tarihine kadar kredi kartına doğalgaz aboneliği bundan böyle 10 taksit olacak. Bu fırsatı bütün vatandaşlarımızın değerlendirmesini istiyoruz. Bu vesile ile hem konforlu hem ucuz, güvenli yakıt olan doğalgaza geçmelerini kendilerinden bekliyoruz. Biz bir adım atmak niyeti ile bu çalışmamızı bugün itibari ile...