10 / 05 / 2024

Fatih Gürbüz imar planı açıklaması

Fatih Gürbüz imar planı açıklaması

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Elbistan için yeni imar planı oluşturulacak!

Elbistan için en uygun ve ihtiyaçlara cevap verecek bir imar parseli oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, toplumun her kesimi ile istişare yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Galam Turizm Otelcilik Seyahat Acentesi İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galam Turizm Otelcilik Seyahat Acentesi İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Usta, Gürbüz Akkoç, Hakime Akkoç ve Levent Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Konut Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdris Gürbüz ve Emrah Gürbüz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Menteşe Gülağzı Mahallesi'ndeki vatandaşlara imar anlatıldı!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gülağzı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçede ki imar planları, imar uygulamaları ve bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi.

Manisa Yunusemre Gündüz Bakımevi hizmete açıldı!

Yunusemre Belediyesi adına MAYEB A.Ş’nin işlettiği Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi. İşte Kaynak Mahallesi Yunusemre Gündüz Bakımevi’nin açılış töreni...

Fatih Gürbüz imar planı açıklaması Haberi

Fatih Gürbüz imar planı açıklaması

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Foça’da 1/5000’lik planlar onay aşamasına geldi, artık sıra 1/1000’lik planların oldu. Onaylanacak planların ardından Koruma Amaçlı İmar Planı Foça’ya hayat öpücüğü sağlayacak. İmar Planı eksikliğiyle bekleyen birçok yenilik kolayca yürürlüğe alınacak. 

Başkan Fatih Gürbüz, “Foça Belediyesi ve ilgili kurumlar tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı, koruyarak geliştirme ilkesinde buluştuğumuz önemli bir çalışmadır. Bu amaca yönelik birlikte emek verdiğimiz iktidar-muhalefet tüm meclis üyelerine, Foça Kazı Başkanlığı’na, İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne; çalışmaları destekleyen ve onaylayan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve tüm Foçalılara teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

Neler yapılacak?

Foça...