24 / 07 / 2024

Fatih Ormanı belediye ruhsatı

Fatih Ormanı belediye ruhsatı

Fatih Ormanı talanına belediyeden ruhsat yok. BİLGİLİ Holding-Doğuş Holding'in ortaklığıyla Fatih Ormanı'nı yapılaşmaya açacak Park Orman Tabiat Parkı projesine Sarıyer Belediyesi'nin ruhsat vermeyeceği açıklandı.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K34 Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri ve Ambalajlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu. 

Saray Muhallebicisi'nin Fatih şubesi yüksek kiraya yenik düştü!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ait Saray Muhallebicisi'nin Fatih'te bulunan 16 yıllık şubesi, mal sahibinin yüksek kira zammı nedeniyle kepenk indirdi.

Fatih'te hazineye ait taşınmaz belediyeye devredilecek!

Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilecek.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Fatih Sultan Mehmet dirilse hesap sorar!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Fatih Sultan Mehmet, bugün ayağa kalksa, dirilse, ‘Sen ne yapıyorsun’ der.” dedi.

İstanbul Fatih'te 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkulü 12 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Acun Ilıcalı Antalya Kepez Macera Ormanı ile ilgilenir mi?

Antalya Kepez Macera Ormanı 2016'da açıldı. Ancak belediye bu alanı komple başka bir işletmeye devretmek için ihaleye çıkmış, içerideki alanları parça parça özel sektöre verecekmiş...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Fatih Ormanı belediye ruhsatı Haberi

Fatih Ormanı belediye ruhsatı

Sarıyer Belediyesi'nden inisiyatife yapılan açıklamada "İddia edildiği gibi Fatih ve Kuzey Ormanları'ndaki yapılaşmalara imar izni ve ruhsatı vermedik. Vermeyeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarının ve halkın içinde olmadığı hiçbir girişimin parçası da olmadık. 

Olmayacağız. Çevreye olan duruşumuz dün ne ise bugün de odur" ifadelerine yer verildi. 

Diren Fatih Ormanı İnisiyatifinden "Sarıyer Belediyesi'nin konu hakkında gösterdiği hassasiyete teşekkür ederken, bu açıklamayı Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bir sözü olarak aldığımızı belirtiriz. Bu açıklama ardından yaşanacak sürecin ve belediyenin takipçisi olmaya devam edeceğiz" açıklaması yapıldı. 

Şahenk-Bilgili ortaklığındaki Park Orman Tabiat Parkı planında 108 villa, 15 bin kişilik salon, lüks restoranlar, yürüme bantları ve mağaza gibi yapılar bulunmaktaydı. Projeye karşı çıkanlar, Bilgili Holding ve Sarıyer Belediyesi önünde eylemler...