16 / 05 / 2024

fatih terim 5 Ocak Stadyumu

fatih terim 5 Ocak Stadyumu

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in adı Adana'daki 5 Ocak Stadyumu'na verildi. 1938'den beri hizmet veren stada 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu yazan tabela asıldı...

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi! 

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi. Peki kira bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar ve otelle ilgili bilgiler...

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Celalettin Bulunmaz tarafından kuruldu.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baze Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Durmuş tarafından kuruldu.

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı!

CNR Çınar Yapı tarafından hayata geçirilen Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sultan Fatih Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sefa İçen ve Yakup Bozdemir ortaklığında kuruldu.

fatih terim 5 Ocak Stadyumu Haberi

fatih terim 5 Ocak Stadyumu

Yeni tabelanın asılması çalışmasını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazıl Bayram Hadi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in üst düzey futbolu ve milli takımlarda yer alışı, teknik direktörlüğünde ise ülke sınırlarını aşıp, dünya makası olması ve Adana'ya katkılarından dolayı stadyuma isminin verilmesinin uygun görüldüğü söyledi.


Adana Vali Hüseyin Avni Coş, Spor Genel Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın bu konuda görüşünü aldıklarını anlatan Hadi, "Mevcut stada ve yeni yapılacak 30 bin kişilik stada '5 Ocak Fatih Terim Stadyumu' adının verilmesi uygun görüldü'' dedi.


Hadi, isim değişikliğiyle ilgili valilikten onayı aldıklarını ve konuyu bakanlığa ilettiklerini belirterek, şunları kaydetti:


"Bu aşamada da bir gecikmeye mahal vermemek için tabelada değişiklik yaptık. Adanalı ruhuyla Adana'nın bağrından yetişmiş, kentin evladının adının hem mevcut stada...