08 / 05 / 2024

Fc Tesis Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Fc Tesis Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

EYT’de flaş gelişme! EYT’lilerin maaşı belli oldu! Neye uğradığını şaşıran EYT'liler şokta!

EYt’le emekli olan SSK’lı vatandaşlara ortalama 7.113 TL, esnaf ve çiftçilere 5.867 TL aylık bağlanacak. Buna göre, yüz binlerce emeklinin maaşı asgari ücretin altında kalıyor.

Bilecik’ten ‘altın’ müjdesi! 109 ton rezerve sahip altın madeni açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü töreninde müjdeyi verdi. 109 ton rezervli altın madeninin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, bu tesisin, ilk etapta yıllık 2,5 tona kadar altın üretme kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları tavan yaptı!

Haber1 köşe yazarı Şaban Çağıran bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. İşte Şaban Çağıran'ın 'Konut sektöründe neler oluyor?' başlıklı yazısı...

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Tavuk Dünyası Ankara'da 30 milyon liralık tesis açacak!

Tavuk Dünyası, Ankara'da 30 milyon TL'lik yatırımla yeni bir tesis kuracak. Şirket 2020'de açılacak 40 yeni şubeyle birlikte bin kişiye istihdam yaratacak...

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

Tokyo'daki 336 milyon dolarlık yeni tesis açıldı! 

Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına devam eden Tokyo'da, 336 milyon dolara mal olan yeni tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Başakşehir'e dört yeni metro hatları geliyor! 

Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesindeki bir sanayi sitesini ziyaret etti. Vatandaşları pazar günü sandık başına çağıran Yıldırım, işçilerle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. 

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Mimarlar Odası'ndan Ankapark uyarısı!

Ankapark projesiyle ilgili yetkili kurumları göreve çağıran Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Candan, "Açılmadan bakıma ihtiyaçları var. Aklı olan Ankapark'taki oyuncaklara binmez. Ankapark denemesinde Gökçek yukarıda asılı kalmıştı" dedi...

Fc Tesis Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Fc Tesis Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu.  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-PLASTİK a)Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin toptan alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b)Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. c)Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d)Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının toptan alımı ,satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. e)Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama...