28 / 04 / 2024

Fenerbahçe yönetimine kimler aday

Fenerbahçe yönetimine kimler aday

Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olan Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu. Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi...

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe yönetimine kimler aday Haberi

Fenerbahçe yönetimine kimler aday

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yönetim kurulu listeleri belli oldu. Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede her iki adayın da yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri kabul edildi.

Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.

Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar

Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim...