28 / 04 / 2024

ferhat bakgör kimdir

ferhat bakgör kimdir

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa'da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi.

Ferhat Bakgör: Demir ve mobilyadaki fiyat artışı konut fiyatlarını etkiledi!

Zaman gazetesi yazarı Arif Bayraktar 'ın haberine göre Demir ve mobilyadaki fiyat artışı konut fiyatlarını da etkiledi, İnşaat sektörü 2014 yılını küçülmeden bitirmenin hesabını yapıyor...

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

ferhat bakgör kimdir Haberi

ferhat bakgör kimdir

Bursa'ya yabancı yatırımcıları da çekmeye aday olan projedeki 50 konut, Suudi Arabistan ve Bahreyn gibi ülkelerin oluşturduğu bir konsorsiyuma satıldı. Bakgör, ayrıca şirket olarak Avrupa'ya da açılacaklarının bilgisini verdi.


Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, Bursa'ya yabancı yatırımcıyı çekecek prestijli bir projenin satışına başladı. 160 Milyon liralık yatırımla Bursa Osmangazi'de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan Bakyapı Prestij Modern'de 918 konut 53 işyeri yer alacak. 


Projenin İstanbul'da yoğun ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, 2014 yılının ilk lansmanı yapılan projelerinden olan Bakyapı Prestij Modern'in bine yakın bağımsız birim sayısı ile büyük bir proje olduğuna dikkat çekti.


Kentsel dönüşümle yüzünü yenilemeyi planlayan Bursa'ya böyle prestijli ve modern bir projeyi...