23 / 07 / 2024

ferrari 458

ferrari 458

İtalya'nın lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, frenlerinde tespit edilen üretim hatası nedeniyle iki modelini geri çağırdı.

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Maltepe projesinin yapı ruhsatını aldı. Peki Özak Maltepe projesi nerede inşa edilecek? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ferrari yine heyecan yaratacak özel serisini tanıttı: SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider...

Ferrari, SF90 Stradale altyapısını kullanan sınırlı sayıda üretimini yapacağı yeni özel seri SF90 XX Stradale ile SF90 XX Spider modellerini Fiorano Pisti’nde görücüye çıkardı.

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

‘Böyle devam ederse seri iflaslar görebiliriz’

TOBB verilerine göre, nisanda bin 458, 2023’ün başından beri 5 bin 835 şirket kapandı. Döviz ve krediye ulaşmanın zorlaşması reel sektör üzerinde yaşanan baskıyı artırdı. Sektör temsilcileri “İflaslar artabilir” dedi.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! Tek ilçeye tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tek ilçeye tam tamına 458 konutluk yeni proje geliyor... İşte detaylar...

En çok satılan otomobiller açıklandı! İlk sırada dikkat çekti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında mart ayı satışlarında ilk üçte Fiat, Ford ve Peugeot bulunuyor. Martta 95 Porsche, 85 Maserati, 29 Lexus, 16 Jaguar, 5 Ferrari, 5 Bentley ve 2 Lamborghini satışı yapıldı.

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçedeki 458 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi ile ilgili detaylar...

O ilde 245 adet arsa satılıyor! 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray ili, Merkez ilçesinde yer alan 245 adet arsayı satıyor. 458 bin liradan başlayan fırsatlarla arsa sahibi olma imkanı! İşte ayrıntılar...

ferrari 458 Haberi

ferrari 458

İtalyan lüks otomotiv üreticisi Ferrari’nin fren sistemine ilişkin sorunlar bildirilen 458 ve 488 model araçlarını dünya genelinde geri çağırdığı bildirildi.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Ferrari, 458 ve 488 model araçlarında fren sistemindeki arıza nedeniyle binlerce aracı geri çağırdığını duyururken, "Müşterilerimizin güvenliği önceliğimizdir" ifadesini kullandı.

FERRARİ VE BOSCH'TAN ORTAK KARAR

Araçların geri çağrılmasına sebep olan sorunun temelinde fren hidroliği kapağının düzgün çalışmaması olduğu, söz konusu geri çağırma kararını, bu materyali üreten Ferrari ve Bosch'un birlikte aldığı ifade edildi.

Ferrari'nin kararının, sadece sorunun ilk bildirildiği yerlerden olan Çin'i ilgilendirmediği ve dünya genelinde 458 ve 488 model araçların geri çağrıldığı belirtildi.

İtalyan otomotiv markasının, olası fren sorunları dolayısıyla Çin'deki 2 bin 222 aracın 30 Mayıs’tan itibaren geri çağrılmasına ilişkin prosedürleri de uygulamaya başladığı...