08 / 05 / 2024

Ferrokorom fabrikası ne olacak

Ferrokorom fabrikası ne olacak

Ferrokorom Fabrikası sınırları içerisinde bulunan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait 17 bin 390 metrekarelik alan ile ilgili konut dışı kentsel alan olarak değiştirilmesi yönündeki karar Kepez Belediye Meclisi'nden geçti.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Tofaş temettü dağıtma kararı aldı! Tofaş temettü ödemeleri 2023 ne zaman? Tek tek açıklandı, hemen bakın! 

Yatırımcıların merakla beklediği karar geldi. Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ, hissedarlarına temettü (kar payı) ödeme kararı aldı. Peki Tofaş temettü ödemeleri 2023 ne zaman? Tek tek açıklandı, hemen bakın...

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

İstanbul'da bira fabrikasının Diyanet İşleri'ne devredilmesi TBMM'de!

İstanbul ilinde bulunan bir bira fabrikasına ait binanın bulunduğu alanın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Tank Palet fabrikası resmen A.Ş’ye geçti!

Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nın sahibi resmen değişti. Yönetim, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi’ne (ASFAT) geçti.

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

AOÇ Bira Fabrikası yerinde kalacak!

Danıştay, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucunda Atatürk Orman Çiftliği Bira Fabrikası'nın yerine inşa edilmesi planlanan planlanan TBMM Eğitim ve Kongre Merkezi'ne izin vermedi.

Tank Palet Fabrikası'nın satışı Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!

Sakarya'daki Tank Palet FabrikasıTank Paletin satışı, hak arama hürriyetinin, hukuk devleti ilkesinin ve tam kanunsuzluk halinin ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Ferrokorom fabrikası ne olacak Haberi

Ferrokorom fabrikası ne olacak

30 gündem maddesiyle Ağustos ayı olağan oturumunu gerçekleştiren Kepez Belediye Meclisi, belediyede görev yapan memurlarla toplu iş sözleşmesini imzalanması yetkisini belediye başkanına verdi. Meclis ayrıca Yeşilırmak Caddesi'nde bulunan Nayla Atay Parkı'nın Antalya Semt Pazarcılar Odasına tahsis işlemini yapması yönünde yetkiyi 3 yıllığına bedelsiz olarak belediye encümenine verdi. Kepez Belediye Meclisi. Varsak Esentepe Mahallesinde yapımı tamamlanan iki parka ile Akdeniz Sanayi Sitesine yeni açılan 4 şeritlik yola isim verdi. Yeni açılan caddeye Türkiye Cumhuriyeti üçüncü Diyanet İşleri Bakanı ve Aksekili olan Ahmet Hamdi Akseki ismi verildi. Muhtarlardan oluşan Çiftçi Malları Koruma Meclisi'ne Hüseyin Onuk. Ahmet Batu, Yıldıray Bakay, Nazif Kula ve Ahmet Ali Bozdağ seçildi. 


Tapu sorunu çözümüne devam Her meclis oturumunda Kepez'de tapu sorunu çözen Kepez Belediye Meclisi Sütçülerde ve...