27 / 04 / 2024

FerYapı Trabzonspor Medical Parka sponsor

FerYapı Trabzonspor Medical Parka sponsor

Geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola desteğini sürdürüyor. FerYapı’nın ‘Trabzonspor Medical Park’a sponsor olduğu ‘FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Avusturya'da Trabzonspor taraftarı tarihi binayı bordo maviye boyadı!

Avusturya'da yaşayan Trabzonspor taraftarı Ahmet Akyurt sahibi olduğu binayı bordo maviye boyadı. Belediyenin yaptığı itirazlar rağmen bina Trabzonspor renklerinde kaldı. 

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

FerYapı Trabzonspor Medical Parka sponsor Haberi

FerYapı Trabzonspor Medical Parka sponsor

Nitelikli gayrimenkul projelerine imza atarak; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ gibi geleceğin projelerini hayata geçiren FerYapı, basketbola verdiği destekle de dikkat çekiyor. 


Sporun fiziksel ve zihinsel olarak bireyin gelişmesindeki önemini gözler önüne sermek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine destek veren FerYapı, şimdi ‘FIBA EuroChallenge Kupası’ için mücadele verecek Trabzonspor Medical Park’a sponsor oldu. 


Romen Energia ile karşılaşacak

Geçtiğimiz yıl Tansel Urcan sponsorluğuna imza atan FerYapı basketbola desteğini Trabzon'da gerçekleştirilecek FIBA EuroChallenge Kupası’yla sürdürüyor. FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Final'i bugün başlıyor. 

Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak ilk gün maçlarında saat 16.30'da Fransa'nın Nanterre takımı ile Alman temsilcisi Fraport Skyliners karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise saat 19.00'da ‘Trabzonspor Medical Park’ ile Romanya'nın Energia takımı kozlarını paylaşacak.


Bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan...