07 / 05 / 2024

Fethiye mühürlenen inşaatlar

Fethiye mühürlenen inşaatlar

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Şişli'de 24 bin metrekarelik rezerv alandaki rezidans inşaatına 2'nci mühür geldi!

Şişli'nin 'Kanal İstanbul'u olarak anılan 24 bin metrekarelik rezerv alandaki inşaata ikinci kez mühür vuruldu. İşte ayrıntılar...

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Fethiye mühürlenen inşaatlar Haberi

Fethiye mühürlenen inşaatlar

Tatilcilerin gözde ilçeleri arasında yer alan Fethiye'de kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafındasn, İmar Kanunu ve Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu ile mücadele dahilinde Muğla'nın Fethiye ilçesinin Kayaköy ve Karakeçiler mahallelerinde inşaat faaliyetleri ilgili mevzuat çerçevesinde bazı çalışmalar gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından 2021'de gerçekleştirilen denetimler sonucunda İmar Kanunu ile Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanunu'na aykırı olduğu bildirilen toplamda 67 inşaat mühürlendi.

Konuyla ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, yasal olmayan inşa faaliyetlerinin önlenebilmesi için Kayaköy ve Karakeçiler mahallelerinin giriş ve çıkışlarda jandarma tarafından kontrolleri hız kesmeden sürüyor.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden...