28 / 07 / 2024

Figen Uyanık özgeçmiş

Figen Uyanık özgeçmiş

Peyzaj Yüksek Mimarı Figen Uyanık kimdir? Figen Uyanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Figen Uyanık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Figen Uyanık...

İstanbul'da ortalama konut fiyatı 5,5 milyon TL'nin üzerine çıktı! Ev almak hayal mi oldu?

Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre konut fiyatları geçtiğimiz bir yılda yüzde 48,4 arttı. İstanbul’da ortalama konut fiyatları 5.5 milyon TL’nin üzerine çıktı. Ev almak artık hayal mi oldu?

Kiracılar uyanık olun! Evden çıkarken depozitoyu alamayabilirsiniz!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan diyaloglar ve sıkıntılar, kira artış anlaşmazlıkları, aidatta yaşanan sorunlar bu konunun gündemdeki yerini sıcak tutmasını sağlıyor. Bir kiracı evi boşaltırken hangi durumlarda depozitosunu geri alamaz işte merak edilenler.

Kiracılar uyanık olun! Ev sahibiniz yüzde 100 kira zammı yapabilir!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntıları her geçen gün giderek artıyor. Bu süreçte, yasal sınırlamayı aşmanın yolunu bulacak olan ev sahipleri yüksek oranlı kira zammı yapmaya başladılar bile!

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Doların 6 gün sonra geleceği seviye ortaya çıktı! Doları olanlar uyanık olun! Bu rakam bir ilk olacak!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz tazrafındanki gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcıların ortak konusu olan doların ne olacağı ise araştırılıyor. Bu kapsamda uzmanlardan dolar yorumları da gelmeye devam ediyor. Doların 6 gün sonraki seviyesi ortaya çıktı! Doları olanlar  uyanık

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak

Altının efendisi İslam Memiş, altın ve dolardaki hareketliği değerlendirerek yatırımcılara ''uyanık olun'' uyarısında bulundu.

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.

Figen Uyanık özgeçmiş Haberi

Figen Uyanık özgeçmiş

Figen Uyanık kimdir?

Figen Uyanık,1985 yılı Ankara üniversitesi Peyzaj mimarlığı bölümünden mezun. Figen Uyanık, 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Peyzaj Planlama yüksek lisansı ile masterini tamamlamıştır.


1 yıl Bursa belediyesi park ve bahçeler müdürlüğünde çalışmış bu süreçte yalova yolu üzerinde halen hizmet vermekte olan türkiyenin ilk hobi evleri projesinde yer almıştır.


İstanbul Yıldız Sarayı müzesinin peyzaj çalışmasını yapmış ve istanbulun çeşitli semtlerinde kontrol mühnedisi olarak görev almıştır.


Tüm bu çalışmaların sonucunda bahçe düzenlemesi, bitki bakımı, bitki hastalıkları,çim alanlar,sert ve yumuşak zemin peyzaj uygulamalarında uzmanlaşmıştır. 


29 yıllık tecrübesi ile Bodrum’un önde gelen peyzaj şirketlerinden Özgün Peyzaj’ın kurucusu ve ekibin yöneticisi olarak görev yapmaktadır.


İletişim Bilgileri

Büro:Kapuz Caddesi No:52/2 Ortakent/Bodrum Sera: Gökçebel Mah. Yalıkavak/Bodrum

+90 252 3864468 / +90 549 3164248

[email protected]

[email protected]

+90 252...