04 / 05 / 2024

fikirtepe anka kentsel dönüşüm

fikirtepe anka kentsel dönüşüm

İstanbul' un parlayan yıldızı olmaya aday olan ve bu adaylığını ilk inşaatın başlaması ile garantiye alan Fikirtepe' de Teknik Yapı da kentsel dönüşümle yer alıyor...

Fikirtepe kentsel dönüşümü için Ukra ve Anka'dan hamle!

İstanbuldaki kentsel dönüşümün pilot bölgesi seçilen Fikirtepeyi yeni yatırımlarının odağı yapan inşaat firmaları, parseller birleştirildiğinde emsali 4e çıkaran ve yükseklik sınırını kaldıran imar hakkının verilmesiyle bölgedeki çalışmalarına hız verdi

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağdurlarından yardım çığlığı: '3 sene dediler 10 sene oldu'

2005'te 'özel dönüşüm alanı' daha sonra ise 'kentsel dönüşüm alanı' olarak ilan edilen Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm mağdurları kiralarının dahi ödenmediğini iddia ederek, seslerini duyurmak istiyor...

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümü nasıl çözüldü?

Kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra birçok firma eliyle yenilenme çalışmalarının başladığı fakat yaşanan sorunlar sebebiyle adeta bir kördüğüm haline gelen Fikirtepe Projesi'nde dönüşüm düğümü nasıl çözüldü? İşte detaylar...

Erdoğan Bayraktar'dan Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme tepki!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü eleştirdi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Fikirtepe sakinlerinin yüzde 90'ından fazlası kentsel dönüşümü destekliyor!

Fikirtepe'de yaşayan vatandaşların yüzde 90'lık kısmından daha fazlası Fikirtepe'deki kentsel dönüşüme destek veriyor.

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün kitabı yazıldı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçen kentsel dönüşümün nasıl yapılacağına dair Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kitapçık yayınlandı. Kitapçıkta dönüşüm ile ilgili 25 soruya cevap verildi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Kadıköy'deki Fikirtepe Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını iddia eden mahalleli, tapularının verilmediğini belirtti. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’un kangrene dönen kentsel dönüşüm noktası Kadıköy Fikirtepe için Şubat'ta yeniden başlattığı planlama sürecinde bir adım daha attı.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm 2024'te tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada Fikirtepe'deki kentsel dönüşümün 2024 yılında bitmesinin hedeflendiğini söyledi.

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sevinci!

Kadıköy'ün en ihmal edilmiş semti Fikirtepe'de bugünlerde bayram havası esiyor. Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Bölge vatandaşları sevinçlerini " Şimdi umutlarımız yeşerdi. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız" diyerek dile getiriyor...

fikirtepe anka kentsel dönüşüm Haberi

fikirtepe anka kentsel dönüşüm


Teknik Yapı Fikirtepe projesi yarın tanıtılıyor. Teknik Yapı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi ile yarın görücüye çıkıyor.


İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya aday olan ve bu adaylığını ilk inşaatın başlaması ile garantiye alan Fikirtepe'de Teknik Yapı da kentsel dönüşümle yer alıyor.


Baştan aşağı yenilenecek İstanbul'da Kadıköy'e bağlı Fikirtepe, kentsel dönüşümün simgesi olarak üç yıldır yenilenmeyi bekliyordu. Geçen ay Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Fikirtepeliler'e müjdeyi verdi. Üç yıl önce boşaltılan ve kısmen yıkımların başladığı ancak yeni konut adına bir çivinin bile çakılamadığı Fikirtepe de artık yüzler gülüyor. Çünkü 1 Mart 2014 Cumartesi günü Bakan İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla şölen havasında gerçekleşen Fikirtepe kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu.


4 Mart Salı günü kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’deki hamlelerden...