12 / 05 / 2024

filistin hükümeti başkanı ismail heniye

filistin hükümeti başkanı ismail heniye

Gazze'de inşa edilecek olan Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi'nin temel atma törenine Filistin Hükümeti Başkanı İsmail Heniye de katıldı...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

Hükümet enflasyonun önüne işte böyle geçecek!

AK Parti hükümeti, yüksek enflasyonun önüne geçebilmek için zabıtalarla sıkı takibe devam edecek.

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknolojik cihazlarda ve özellikle cep telefonunda piyasaya sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle tanınan teknoloji devi Xiaomi’nin Küresel Başkan Yardımcısı Jain, görevinden ayrıldığını açıkladı. Peki bu istifanın arkasında ne var? Söylentiler çeşitli… İşte ayrıntılar…

Türkiye Varlık Fonu Başkanından açıklama! Türk Şeker ve Çaykur kâra geçti!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkanı Ermut, finansman maliyetleri ve diğer bazı konular çözüldüğünde gelecek yıllarda karlılığın görüleceğini kaydetti.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni para birimi çıkışı gündeme bomba gibi düştü

İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon, İskoçya'nın İngiltere'den bağımsızlığını kazanması durumunda mümkün olan en kısa müddette yeni "İskoç sterlini"ni kullanıma koyacaklarını bildirdi.

Hükümetten 65 milyarlık yardım paketi

Alman hükümeti Avrupa’da yaşanan enerji krizi sonrası vatandaşları ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı.

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

filistin hükümeti başkanı ismail heniye Haberi

filistin hükümeti başkanı ismail heniye

    Gazze'nin batısında yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi'nin temel atma törenine katılan Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye, ''Sultan Abdulhamid'e vefalı olacağız, yürüdüğü yolda yürüyeceğiz'' dedi. 

     Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici başkanlığındaki heyeti evinde ağırlayan Heniye, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Osmanlı padişahlarından 2. Abdulhamid, Filistin'de Yahudi devleti kurma taleplerine karşı çıktığında Filistin'in İslam toprağı olduğunu, bir karış toprağından bile vazgeçmenin ve orada siyonistlerin bulunmasının caiz olmadığını vurgulamıştı. Sultan Abdulhamid'e vefalı olacağız, yürüdüğü yolda yürüyeceğiz'' ifadelerini kullandı. 

     Dünyada birçok ülkenin Gazze'ye maddi yardım yaptığını belirten Heniye, Mavi Marmara'da hayatını kaybeden Türk vatandaşlarını hatırlatarak sadece Türkiye'nin hem maddi hem de kanlarıyla yardıma geldiğini vurguladı. Heniye, 14 Kasım'da başlayan ve 8 gün süren son İsrail saldırılarında kazandıkları...