22 / 07 / 2024

Filistin Yapı Kimin

Filistin Yapı Kimin

Filistin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A. K Radı imzasıyla bugün kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Filistin'in BM Temsilcisi Riyad Mansur, İsrail'in yıkımlarını BM'li yetkililere şikayet etti!

Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, "İsrail'in Filistinlilere ait olan yapıları sistematik bir yıkıma tabi tutmasını" BM yetkililerine ve Güvenlik Konseyi (BMGK) Başkanlığına şikayet etti. 

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi'nde sona gelindi!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, abluka işgal altında bulunan Gazze Şeridi'nde TİKA' tarafından inşa edilen "Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi"nin yakın zamanda açılışının yapılacağını açıkladı.

Filistin'den "Kudüs surlarının yıkılması çağrısına" tepki!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi'ndeki meclis üyelerinden Arieh King tarafından yapılan "Kudüs'ün Eski Şehir bölgesini çevreleyen surların bir kısmının yıkılması" çağrısına tepki gösterdi.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Filistin Yapı Kimin Haberi

Filistin Yapı Kimin


Filistin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A. K Radı imzasıyla bugün kuruldu.


Filistin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü yapı malzemesinin imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. İnşaat taahhüt işleri, konut ve iş yeri inşaatları yapmak, kat karşılığı binalar yapmak. 2. Her türlü mimari plan, proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak. Özel ve resmi kurumların açmış olduğu ihalelere katılmak. 3. Her türlü giysi imalatı ve ticaretini yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması, projelerin tadilat ve onaylattırılması, proje ve planların denetiminin yapılması. 5. Her türlü gayrimenkul alım satımı, kiralanması, emlak komisyonculuğu işlerinin yapılması. Her türlü emtianın...