28 / 04 / 2024

Filiz Özkaynak

Filiz Özkaynak

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2014 tarihinde Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Migros'ta Tirebolu Filiz Çay 21 TL'ye düştü! Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros aktüel ürünler kataloğunda Money Kart ile yapılan 100 TL'lik alışverişlerde Tirebolu 42 Filiz Çay 21 TL'ye satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

Halk GYO'nun özkaynak büyüklüğü 2,6 milyar TL oldu!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün yenilikçi yüzü olarak 2010'da Halkbank tarafından 477 milyon TL özkaynak ile kurulan Halk GYO, 10 yaşında. Halk GYO, 10 yıl içinde özkaynak büyüklüğünü yaklaşık 5,5 katına yükselterek 2,6 milyar TL’nin üzerine ulaştırdı.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Filiz Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Soyyiğit ve Mesaad Alı Alhamad ortaklığında kuruldu.

Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Hafriyat Nakliyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esra Türkmen, Ozan Filiz ve Sevgi Filiz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

Standartlarla daha akıllı şehirler!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Filiz Karaosmanoğlu bugünkü yazısında ''akıllı şehirler'' konusuna yer verdi. İşte, Filiz Karaosmanoğlu'nun yazısı...

Filiz Özkaynak Haberi

Filiz Özkaynak

Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Filiz Özkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Özkaynak Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi hava taşımacılığı işlerini yapmak üzere kurulmuş olup, amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Türkiyede, Türkiye dışında, Türkiyeden dış ülkelere ve dış ülkelerden Türkiyeye tarifeli veya tarifesiz uçak seferleri ile yolcu, yük ve posta taşımacılığı yapmak, 2. Her türlü hava ulaşım aracını satın almak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek, çeşitli şekillerde iktisap etmek ve elden çıkarmak, 3. Hava taşımacılığı için gerekli her türlü makine, araç gereç, teçhizat, yedek parça ve tamir parçalarını üretmek, kiralamak, kiraya vermek,...