12 / 06 / 2024

finansman desteği

finansman desteği

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bugüne kadar 20 bin genç girişimciye 4 milyar TL kredi sağlandığını belirterek 35 yaşın altında kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin liraya kadar uygun koşullarda kredi imkanları sunduklarını söyledi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan deprem bölgesine finansman desteği!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında deprem bölgesine 500 milyon Euro finansman desteği sağlanması ile ilgili mutabakat zaptı imzalandığı kaydedildi.

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolarlık finansman desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankasından deprem bölgesine 1 milyar dolar değerinde finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

Çiftçilerin beklediği finansman sağlanıyor! Bakın hangi konularda çitçilere destek var!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçilere müjdeli haberini duyurdu: Üretimlerini yeniden verimli bir şekilde yapmaları için çiftçilere destekler verilecek. Bu destekler arasında finansman desteği de bulunuyor.

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Akbank da afet bölgesine yönelik desteklerini açıkladı. Banka afet bölgesindeki müşterileri için 10 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 2. el konuta finansman desteği geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2. el konut fiyatlarıyla ilgili finansman desteği verileceğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

TF Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik finansman desteği!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK82011 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak açıklandı.

TF Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik finansman desteği!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK72020 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, 400 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi.

finansman desteği Haberi

finansman desteği

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank'ın kadın girişimcilere özel finansal desteğinin sürdüğünü ve toplamda 16,3 milyar TL’ye yaklaştığını söyledi. Üreten Kadınlar Buluşmaları’nın Erzurum etkinliğinde konuşan Arslan, Türkiye genelinde 136 binin üzerinde kadın girişimciye ulaştıklarını belirtti.

 Arslan kadın girişimcilere yönelik sundukları finansal imkânların Türkiye genelinde yeni işletme modelleri oluşturduğunu belirterek Kadın Girişimci Kredi Destek Paketiyle bugüne kadar 136 binin üzerinde kadına 16,3 milyar TL kredi kullandırdıklarını aktardı.

Halkbank'ın Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Ardahan, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Erzincan, Kars ve Tunceli illerinde 2 bin 480 kadın girişimciye 281 milyon TL’yi aşkın kredi kullandırdıklarını dile getirdi. Halkbank'ın Doğu Anadolu'da 28 şube ile faaliyet gösterdiğini ve toplam 451 çalışan ile hizmet verdiğini söyledi.

Kadın kooperatiflerine özel finansman ve eğitim 

 

Türkiye’deki kadın kooperatiflerinin gelişimine yönelik...