02 / 05 / 2024

foça yeni devlet hastanesi nerede yapılacak

foça yeni devlet hastanesi nerede yapılacak

Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, merakla beklenen ve 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili, 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

İzmir Seferihisar'a yeni devlet hastanesi müjdesi!

İzmir Seferihisar'da yeni devlet hastanesi yapılması için ilk adım atıldı. Düzce Mahallesi'nde yapılacak hastanenin yeri Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Foça'daki Fransız Tatil Köyü satışa çıkıyor!

İzmir Foça'da yer alan Fransız Tatil Köyü, bitişiğindeki orman arazisi ile birlikte özelleştiriliyor. Özelleştirilecek arazilerin toplam büyüklüğü 284 bin metrekare...

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Kuzey Yakası ile İstanbul'a yeni bir yaka geliyor!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası projes 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştiriliyor...

Körfez Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni devlet hastanesinin ilçenin 10 yıllık ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, “2018 yılının sonunda tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

foça yeni devlet hastanesi nerede yapılacak Haberi

foça yeni devlet hastanesi nerede yapılacak


Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, merakla beklenen ve 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili, 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını bildirdi. Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili müjdeli bir haber verdi. Projelendirilen hastane için 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını duyuran Özgirgin, "İlçemize mevcut hastanemiz yeterli gelmiyordu. Teknoloji olarak iyi cihazlara sahibiz. Arkadaşlarımız çalışma yaptı, önce arsayı aldık sonra imara açtık. AK Parti'nin ilçemize yaptığı yatırımlardan bir yenisini daha hayata geçireceğimiz için çok mutluyuz. Yapılacak hastahanemiz ileriki yıllarda ihtiyaç olursa hiç bir tadilat yapmadan 200 yatağa çıkabilecek. Katkısı olan tüm dostlarımıza , milletvekillerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 


Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr....