20 / 05 / 2024

folkart abd en uzun bina

folkart abd en uzun bina

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak. Firma yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu..

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

ABD'de enflasyon son 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayıs ayında yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin altında arttı. Yıllık TÜFE İSE yüzde 4'le iki yılın en düşüğüne geriledi.

ABD'de mortgage faizleri geçen hafta geriledi, konut alımları canlanabilir!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranları geçen hafta düşüş kaydetti. Yüksek seviyelerde olan faiz oranları, konut alımlarını kısıtlayan bir faktör olsa da, düşüşün canlanma işaretleri sunması bekleniyor.

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

folkart abd en uzun bina Haberi

folkart abd en uzun bina

Saya Grubu bünyesinde 2006'dan bu yana İzmir'de Folkart Narlıdere, Mavişehir ve Towers projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, vites büyüttü. Türkiye'nin en büyük inşaat şirketi olmayı hedefleyen şirket, önümüzdeki 5 yıl içinde bu hedefine ulaşmayı planlıyor. Bugüne kadar İzmir'de 900 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdikleri söyleyen Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Gelecek 1 yıl içinde 1 milyar liralık yatırım planımız var. Bu projelerin arazileri alındı. Folkart İzmir'den çıkarak, 5 yılda Türkiye'nin en büyük inşaat şirketi olacak" diye konuştu. Mesut Sancak, İzmir'de sırada bekleyen projelerinin Çeşme, Bornova ve Bayraklı'da olacağını açıkladı. Bunlardan birinin ofis projesi olacağını söyleyen Sancak, Avrupa Birliği'nin (AB) en yüksek binasını da İzmir'de yapacaklarını da ifade etti. 73 katlı 340 metrelik bir kulenin inşaatına başlayacaklarını belirten Sancak,...