04 / 05 / 2024

Fouad R.O. Hajjaj

Fouad R.O. Hajjaj

Advance Pan Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fouad R.O. Hajjaj tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2013 tarihinde Haseki, Millet Caddesi'nde kuruldu

Ücretli çalışan sayısı 15 milyon 104 bin 259 oldu! İnşaat sektöründe yüzde 14,1 artış! 

TÜİK tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı şubatta aylık bazda yüzde 0,6 yükselirken, yıllık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi. Peki inşaat sektöründe durum ne? İşte sektör sektör o rakamlar... 

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür o ilçeyi işaret etti! Kurtulma şansı yok, muhakkak taşınmalı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesini işaret ederek "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mı?

Kiracı ve ev sahibi arasında anlaşmazlık yaşanan durumlardan biri de evden çıkarken badana yapma şartıdır. Çoğu ev sahibi, bunun bir zorunluluk olduğunu iddia ederek kiracılara badana yapmaları gerektiğini belirtiyor. Peki kiracı evden çıkarken badana yapmak zorunda mıdır? İşte asıl detaylar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Vestel'den içinizi ısıtacak yaz kampanyası başladı

Vestel Seçili 2’li Ürün Alımına 1750 TL İndirim!, Seçili 3’lü Ürün Alımına alıma 3.000 TL İndirim!, Seçili 4’lü Ürün Alımına 8.750 TL İndirim! imkanı sunuyor. Vestel'le olur neden olmasın? sloganı ile hareket eden ve piyasada hatırı sayılır çoğunlukta müşterisi olan Vestel2in kampanya koşulları habe

10 yıl içerisinde 350 milyon adet elektrikli araç yollarda olacak!

Autorola Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Saygı “Şu anda 10-15 milyon civarında olan elektrikli araç pazarında önemli bir büyüme bekliyoruz. 6,9 milyon civarında şarj noktasının devreye gireceğini düşünüyoruz" dedi.

Deprem profesörü Naci Görür o ilimiz için kritik uyarıda bulundu!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter hesabından yeni bir uyarı yayımladı. Kahramanmaraş'ta 7.5 deprem üreten Sürgü fayının kırıldığını söyleyen Görür, dikkatleri Sorgun fayın çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş’ten gram altın almak isteyenlere son çağrı! O tarihte 1500 TL’yi bulacak!

Altın alacak vatandaşlar ya da yatırım yapacaklar altın fiyatlarını merakla araştırıyor. İşte detaylar!

Küçük, konforlu ve pratik Seat İbiza'ya uygun imkanlarla sahip olun! İbiza'ya Nisan ayında zam geldi mi?

İyiliğe ve pratikliğe, viraj alma dinamiklerinden daha fazla önem veriyorsanız, bu sizin için en küçük araba olacaktır.  Çoğu küçük araç alıcısının talepleri göz önüne alındığında, SEAT sizin istediğiniz araba olacak.

Uzman isim açıkladı! O illerde 7 şiddetinde deprem bekleniyor! Kırılmayan fay var!

Prof. Dr. Ziyadin Çakır, o il için önemli önemli açıklamalar yaparak uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Fouad R.O. Hajjaj Haberi

Fouad R.O. Hajjaj

Advance Pan Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Fouad R.O. Hajjaj tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Advance Pan Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Advance Pan Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Haseki, Millet Caddesi, HasekiSultan Mahallesi,...