16 / 05 / 2024

fransa emlakçı ırk ayrımı

fransa emlakçı ırk ayrımı

Fransa’da 136 emlak ofisiyle yapılan bir anket gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu ankette emlakçıların yaklaşık olarak yarısının ev sahiplerinin ayrımcı taleplerini kabul ettiği belirtildi.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, projelerinden İstanbul Eyüpsultan Göktürk 1. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapıla o açıklama...

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzaların atıldığını açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap sözleşme bedeli ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

fransa emlakçı ırk ayrımı Haberi

fransa emlakçı ırk ayrımı

Sivil toplum kuruluşu SOS Racisme tarafından Fransa'nın önde gelen emlak kuruluşları arasında yer alan FNAIM, Guy Hocquet, Stephane Plaza, Century 21 ve Orpi’den toplamda 136 emlak ofisiyle gerçekleştirilen çalışmaya göre, toplamda 66 emlakçı ev sahiplerinin ırk ayrımı kriteri üzerine ev kiralama ile ilgili olan taleplerini kabul etti veya ev sahibiyle bir araya gelecek olan adaylar arasından baştan “Arap veya siyasi profildeki” adayları eledi ve ayrımcılığa dahil oldu.

Anadolu Ajansı'nın aktardığna göre, diğer bir taraftan ankete katılım sağlayan her 4 ajanstan 3 tanesi bu tür bir ayrımcılığın hukuksuz olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara bakıldığında Fransa yasalarına göre, mülkünü kiraya verirken ayrımcılık gerçekleştirenlere 3 seneye kadar hapis ve toplamda 45 bin avroya kadar para cezası veriliyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan SOS...