29 / 04 / 2024

fransa şato fiyatları 2015

fransa şato fiyatları 2015

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek..

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Fransızlar yabancılara konut kiralanmasını engellemek için fiyatları artırıyor!

Fransa’nın 20 bölgesinde, yabancılara konut kiralanmasının önüne geçilmesi amacıyla kampanya uygulanıyor. Organizatörler, turistler sebebiyle ev fiyatlarının hızla yükseldiğine ve yerel halkın başka yerlere taşınmak zorunda kaldığına dikkat çekiyor. 

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Fransa’da palet ve talaş şirketlerinin hisseleri borsada yüzde 700 arttı!

Fransa'da enerji fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle halkın talaşa ve katalitik sobalara yönelmesiyle odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselişe geçti. Fransa vatandaşları kışın enerji kıtlığı yaşanacak korkusuyla stok yapmaya başladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Koronavirüs Fransız şatolarını da vurdu! Fiyatlar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Avrupa'daki emlak fiyatlarını da oldukça etkiledi. Fransa'daki şato ve malikanelerin fiyatları, virüs sebebiyle yüzde 15 ile yüzde 30 arası ucuzladı.

Fransa’da şatolar satışa çıkarıldı!

Fransa'da koronavirüs nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

55 dolara şato almak ister misiniz?

55 dolara şato almak ister misiniz? Eğer bu sorunun yanıtı "Evet" ise Fransa'nın şatolarıyla ünlü bölgesi Grand Cognac'tan 55 dolara şato alabilirsiniz...

Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu!

Kavaklıdere Yönetim Kurulu Üyesi Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu. 

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını artıracak!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, demir fiyatlarının artmasını değerlendirdi. Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor" diye konuştu.

fransa şato fiyatları 2015 Haberi

fransa şato fiyatları 2015

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek.


46 hektar alana sahip, 14 yatak odalı, havuzlu  şatonun  fiyatı ise sadece 2,8 milyon TL. Dordogne vadisinde yer alan şato, havalimanına 15 dakika uzaklıkta. 13. yüzyılda inşa edilen şato şimdiye kadar 2 restorasyon geçirmiş. Mülke sahip olmak isteyenler pazarlık payına da sahip olacak. LuxuryEstate.com sitesinden satışa çıkan şato hakkında bilgi veren sitenin sözcüsü, “Şatoda büyük bir mutfak, şömineli devasa oturma odaları, yatak odaları, banyo ve tuvaletler var.”...