05 / 05 / 2024

fransa şato satışı

fransa şato satışı

Fransa'da koronavirüs nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Fransa’da iPhone 12’nin satışı yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri belirlenmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı.

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı!

Fransa'da yapımı 2011 yılından beri süren ahşap otomobil sahibini buldu. Ahşap Citroen 2CV model otomobil rekor fiyata satıldı. İşte detaylar!

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Dünya'da konut satışları dibi gördü, Türkiye'de yüzde 31 arttı!

MasterTürk tarafından yapılan araştırmaya göre senenin ilk yarısında ABD, Fransa, İngiltere ve Çin gibi ülkelerde konut satışları düşerken, Türkiye'de yüzde 31'lik bir yükseliş yaşandı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

Sean Connery'nin Londra ve Fransa'daki konutları satılıyor!

İskoç oyuncu, efsanevi Bond yıldızı ve yapımcı Sean Connery'nin Londra'daki evi ve Fransa'daki malikanesi satışa sunuldu...

Fransa'daki Verteuil Şatosu 25 milyon TL'ye satılıyor!

Fransa'da 1000 yıldır La Rochefoucauld ailesine ait olan Verteuil Şatosu, maddi imkansızlıklar sebebiyle el değiştirmek için hazırlanıyor. Şato 25 milyon TL bedelle satılacak. 

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

fransa şato satışı Haberi

fransa şato satışı

Fransa'da koronavirüs salgını nedeniyle şato sahipleri çalıştırdıkları personelin işine son vermek ve hatta şatolarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

The Telegraph’ın aktardığına göre, temel gelir kaynakları şatolarda gerçekleştirilen etkinlikler olan şato sahipleri, pandemi sebebiyle giderleri karşılayamaz hale gelerek personellerinin işine son vermek ve mülklerini satışa çıkarmak zorunda kaldı.

Uzmanların hesaplamalarına göre şato sahipleri, 2020 yılında gelirlerinin yüzde 40 ila 80’ini kaybedecek.

Le Parisien’e açıklamalar yapan sektör temsilcilerinden biri, “Açıkça itiraf etmek gerekir ki 2020 yılı, etkinlikler tarihinde beyaz bir nokta olarak kalacak. İnsanlar düzenlemeyi planladıkları partilerini ya iptal ediyor ya da 2021’e erteliyorlar. Şirketler bütçelerini kısıtlamaya gidiyor ve bu kısıtlamalarda etkinlikler ilk sırayı alıyor” diye konuştu.

2019 yılı sonunda yaklaşık olarak 1.500 şato hizmete sunulmuştu. Uzmanlar, sektörün pandemi öncesinde sıkıntılı bir süreç yaşadığını ve yeni krizle birlikte...