20 / 05 / 2024

fransada kolay vize alınıyormu

fransada kolay vize alınıyormu

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, büyük yabancı şirketlerin yöneticilerini yarın Elysee Sarayı’nda kabul edecek. Yabancı şirketlerin Fransa’da yaptıkları yatırımları artırmaya hedefleyen toplantıya, 30 büyük şirketin temsilcisi katılacak....

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Düzenli bir şekilde çalıştığınız bir işiniz ve akmasa da damlayacak sabit bir geliriniz var, fakat bu size yetmiyor ve pasif gelir elde etmenin yollarını arıyorsanız hemen bakın! İşte pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu...

İngiltere açıkladı! Yeni vize ile çalışma izni ve oturma hakkı almak kolaylaşıyor..

İngiltere hükümeti geçtiğimiz günlerde hızla büyüyen şirketlere istihdam sağlamak için yeni bir vize türü açıkladı. Artık çok daha kolay İngiltere vizesi sahibi olabileceksiniz. Yeni vize size 2 yıl süreyle oturum izni veriyor.

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi kuruldu!

Platinium Emlak Danışmanlık Ve Vize İşlemleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ali Erkan Gündağ tarafından kuruldu.

Üniversiteye girecek adayların dikkatine! Türkiye’de en kolay iş bulan meslekler belli oldu

YKS puanlarının açıklanması ile milyonlarca öğrenci en kolay şekilde iş bulmanın ve en çok getiri sağlayacak meslekleri seçmenin yollarını arıyor.

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları, dolar kurunun etkisi ve ABD tahvil getirilerindeki artışın olumsuz etkenlerinden dolayı dalgalı seyre geçti. Altın fiyatları için' kolay düşüş' açıklaması yapan analistler yatırımcıları uyardı: Canınız yanabilir! İşte detaylar...

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti! Resmi Gazete'de yayınlandı

Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti getirildi. Söz konusu karar Resmi Gazete'nin 19 Nisan tarihli mükerrer sayısında yayınlandı.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Kanada’da ev almak kolay mı?

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

Bağ-Kur'luya büyük fırsat: Kolay emeklilik doğdu!

Bağ-Kur'lu vatandaşların kolay emekli olabilmesi için imkan oluştu. Vatandaşların kamuya olan borçlarını sonlandıracak olan yeni yapılandırma düzenlemesi, Bağ- Kur'lu vatandaşların yüzünü güldürdü.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

fransada kolay vize alınıyormu Haberi

fransada kolay vize alınıyormu


Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, büyük yabancı şirketlerin yöneticilerini yarın Elysee Sarayı’nda kabul edecek.


Yabancı şirketlerin Fransa’da yaptıkları yatırımları artırmaya hedefleyen toplantıya, dünyaca ünlü yaklaşık 30 büyük şirketin temsilcisi katılacak. Hollande bu toplantıda, yabancı sermayeyi daha fazla ülkeye çekebilmek için alınan kararları açıklayacak.


Ticaret Bakanı Nicole Bricq, Fransa’da yatırım yapmak isteyen ancak vize sorunu olan yabancı işadamlarının bu sorunun öncelikle çözmek istediklerini söyledi.


Europe-1 radyo kanalına konuşan Briq, ‘’Burada iş yapmak isteyen Çinli bir işadamı 8 hafta vize için bekliyor, bir Rus işadamı üç hafta yine vize için beklemek zorunda kalıyor. Bu yatırımcıların vize sorunlarını çözülmeli gerekir’’ dedi.


Ekonomi Bakanı Pierre Moscovici ise basına yaptığı açıklamada, yarınki toplantıya davet edilen önemli şirketlerin dünyadaki cirolarının 850 milyar avroya ulaştığını belirterek, bu şirketlerin Fransa’daki yatırımlarının artırılması...