02 / 05 / 2024

Frig Fuarcılık anlaşması

Frig Fuarcılık anlaşması

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Bakan Bolat, elektrikli araç ihracatında İngiltere ile gümrük anlaşması 3 yıl uzatıldığını açıkladı...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere ile elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin 3 sene daha uzatıldığını açıkladı. Bakan Bolat, yaptığı açıklamada yeni anlaşma ile 615 milyon dolarlık zararın önüne geçileceğini kaydetti.

Kat karşılığı anlaşması nedir? Kimler arasında yapılır?

Gayrimenkul alanında kullanılan ve belirli bir işlemi kapsayan kat karşılığı anlaşması önemli bir kavramdır. Bu anlaşma gayrimenkulde söz sahibi olan belirli kişiler arasında yapılır ve önemli bir amaç taşır. Peki kat karşılığı anlaşması nedir ve kimler arasında yapılır?

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması fiyatları düşürdü! Buğday, mısır ve arpada Mayıs depremi! Çiftçiler dikkat! 

Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılmasının ardından tarım emtialarındaki son durum merak ediliyor. Peki buğday, mısır ve arpa fiyatları düştü mü? İşte 22 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Tahıl Koridoru Anlaşması 2 ay uzatıldı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalarda fiyatlar arttı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı bir açıklama ile tahıl koridoru anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını belirtti. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

İşte Tahıl koridoru’nda Türkiye’ye gelen yük miktarı

Türkiye’nin öncülüğünde yapılan ‘tahıl koridoru’ anlaşması kapsamında taşınan yük miktarı açıklanırken, Türkiye’ye gelen tahıl miktarı da belli oldu. Peki Ağustos ayından bu güne limanlarımıza ne kadar tahıl geldi?

Frig Fuarcılık anlaşması Haberi

Frig Fuarcılık anlaşması

Kütahya yeni bir fuara daha kavuşuyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan fuar 19 Mayıs'ta kapılarını açacak . Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada Eskisehir, Uşak, Afyon, Bilecik, Bursa, Manisa, Kütahya'nın çevre ilçelerinden Mimarlar, Frig Fuarcılığın sağlayacağı ulaşım desteğiyle fuarı ziyaret edecekler. Fuarda yapılacak 'kentsel dönüşüme dair herşey' , 'buna güvenliği ve alınacak tedbirler' konulu konferanslara tüm site yöneticileri davet edilecek.Ayrıca ilköğretim çağı çocuklarına yönelik deprem similatörü de fuarda yer alacak. Konu ile ilgili mimarlar odası başkanı Erkan Morkoç, yaptığı açıklamada, "Bu fuar ilimiz için önemli bir etkinliktir . Bu fuarın hem inşaat sektörüne hem de halkımıza sağlayacağı katkıların farkındayız ve bunun için bu fuarın destekçisiyiz.Mimarlar Odası olarak elimizden gelen katkıda...