29 / 04 / 2024

Fulya Koçak açıklamaları

Fulya Koçak açıklamaları

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Fulya Koçak: Yeşil çatı konsepti katlanarak büyüyor!

2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti.

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kişi fiyat listelerini merak ediyor. Hem davetler için hem de düğünlerde en çok tercih edilen bu bilekliklerin fiyatları ne akadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Fulya Koçak açıklamaları Haberi

Fulya Koçak açıklamaları


Fransa merkezli hafif çatı kaplama ve kiremit altı levha üreticisi Onduline Avrasya, İstanbul'un çatılarını yeşillendiriyor. 2003 yılından bu yana yeşil çatı yaptıklarını söyleyen Onduline Avrasya AŞ Genel Müdür Yardımcısı Fulya Koçak, yeşil çatı konseptinin 2004 yılından bu yana her yıl katlanarak büyüdüğünü belirtti. 

Koçak, Avrupa'da özellikle küçük projelerde uygulanmasına karşın Türkiye'de büyük projelerde yeşil çatının kullanıldığını söyledi. 

Çatıların yeşille kaplandığı dünyanın en büyük üçüncü projesinin Türkiye'de gerçekleştirilen Zorlu Center projesi olduğunu kaydeden Koçak, "Zorlu Center'daki yeşil çatılarının hepsi bizim ürünümüz. 

Aynı şekilde Meydan AVM'nin çatıları, Kanyon AVM, Four Seasons Oteli, konut projesi Savoy Evleri ve Turkcell Ar-Ge Merkezi binası bizim tarafımızdan yeşillendirildi" dedi. 

Koçak, ayrıca Çanakkale'de Truva Müzesi'nde 5 bin metrekarelik çatıları yeşillendirdiklerini söyledi. Bunun dışında Nevşehir'de bir yurt binasının da çatısını yeşillendirdiklerini...