29 / 04 / 2024

G Plus ticari ünite fiyatları

G Plus ticari ünite fiyatları

Geleceğin Maslak’ı olarak kabul edilen Güneşli’de, Atatürk Havalimanı’na ve ana arterlere yakınlığı ile Basın Ekpres Yolunda yer alan G Plus projesinde ticari ünitelerin kiraları metrekare bazında 24 dolardan başlıyor...

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

Küresel bankaları şimdi de 'emlak krizi' korkusu sardı!

Küresel bankaları bankacılık krizinden bir sene sonra şimdi de yeni bir korku sardı. Paylaşılan bilgilere göre dünyanın çeşitli bölgelerindeki bankalar, son günlerde ticari emlak sektöründeki kredilerde kayıpların arttığını kaydetti.

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Mayıs ayında ticari süt üretimi düştü, tavuk üretimi yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin üretim verilerini açıkladı Buna göre ticari süt miktarı, yüzde 11 düşerek 115 bin 382 tona geriledi. Tavuk eti üretimi ise yüzde 5,1 artarak 210 bin 14 tona çıktı.

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; Ticari Kart sahiplerine bir güzellik yapılacak.

Fiat Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! Gözde ticari araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi! 

Fiat Ducato Kamyonet'in merakla beklenen Mayıs 2023 fiyatları tek tek açıklandı! En çok tercih edilen ticari araçlar arasında ye alan araca bu ay da 25 bin TL indirim geldi. Peki  Ducato Kamyonet'in Mayıs 2023 fiyatları ne kadar?

Renault Master Kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Renault'un güçlü ticari araçlarından biri olan Master Kamyonet'in fiyatları açıklandı. Renault Master Kamyonet, güçlü motor seçenekleri, geniş kasa kapasitesi ve çeşitli konfigürasyonlarıyla işletmelerin ihtiyaçlarına uygun bir seçenek sunuyor. İşte detaylar...

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

Varlık barışında son günler! Başvuru süresi Cuma günü bitiyor!

Mükellefler tarafından verilmesi zorunlu olan kira dahil yıllık gelir beyan etme süresi ve Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için son tarih 31 Mart Cuma günü. Ticari, mesleki ve zirai faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri, beyannamelerini elektronik ort

Süt ve beyaz et üretiminde kritik gelişme! Son veriler herkesi korkuttu!

TÜİK verilerine göre, ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, ocak ayında 2022 yılının ocak ayına göre yüzde 4,4 oranında arttı. Tavuk eti üretimi ise ocak ayında yüzde 4,6 azalarak 191 bin 807 tona geriledi.

Merkez Bankası bankaları uyardı: Ticari kredilerde maliyetleri yükseltmeyin!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bankalara bir yazı göndererek ticari kredilerde maliyetleri yükseltmeyin uyarısında bulundu. Banka, mevcut uygulamaların devam etmesi halinde ilave düzenlemelerin gelebileceği sinyalini verdi.

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ya da İş Bankası... Kredi çekecekler dikkat, değişti

Türkiye'nin önde gelen bankalarından kredi çekmeye hazırlanan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yürürlüğe göre ticari kredilerle ilgili değişiklik gerçekleştirildi.

G Plus ticari ünite fiyatları Haberi

G Plus ticari ünite fiyatları


Mar Yapı’nın Güneşli’de hayata geçirdiği markalı konut projesi G Plus’ın ticari alanları güçlü markaların ilgi odağı oldu. Tüm dairelerin satışının tamamlandığı ve yaşamın başladığı ilk etaptan sonra ikinci etapta da sona yaklaşılan projede, metrekaresi 24- 48 dolardan kiralanabilen ticari alanlar prestijli markaların ilgi odağı haline geldi.


 Girdiği bölgeye değer kazandıran, projelerini daire sahiplerine kaliteli bir yaşam sunmak ve hayatını kolaylaştırmak üzerine kurgulayan Mar Yapı’nın, İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de inşa ettiği G Plus projesinde metrekaresi 24-48 dolardan kiralanabilen ticari alanlar özellikle prestijli markalar tarafından büyük ilgi görüyor. Projede 33 metrekareden 704 metrekareye kadar ticari alan bulmak mümkün.



Ofisler metrekaresi 5 bin TL’den satışta



Ofis, rezidans ve alışveriş merkezi olmak üzere 3 etaptan oluşan G Plus Güneşli’de 32 bin metrekare alana yayılıyor...