17 / 05 / 2024

Galatasaray Adasının sahibi kim

Galatasaray Adasının sahibi kim

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 30 kasımda sözleşmesi sona erecek Galatasaray Adası ile ilgili kongre düzenleyecek. Özbek, Ada'nın üyelerin kullanıma açılması ya da üçüncü kişilere kiralanması konusundaki tercihi üyelere soracak.

Galatasaray stadını tepeden gören ve 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyayı salladı!

Seyrantepe'de yer alan RAMS Park olarak bilinen Galatasaray stadının yanı başındaki projede 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Galatasaray Adasının sahibi kim Haberi

Galatasaray Adasının sahibi kim

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 30 kasımda sözleşmesi sona erecek Galatasaray Adası ile ilgili kongre düzenleyecek. Özbek, Ada'nın üyelerin kullanıma açılması ya da üçüncü kişilere kiralanması konusundaki tercihi üyelere soracak.Ada'nın daha önce kiralanması nedeniyle merhum Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Ünal Aysal gibi başkanlar hedef tahtasına oturtulmuştu.





Ada'nın işletme hakkıunı 2005'ten beri elinde bulunduuran Mehmet Koçarslan'dan sözleşmeyi iptal etmesi istenmişti. Ancak Galatasaray kongre üyesi de olan Koçarslan, 13 milyon dolarlık yatırımın karşılanması halinde tesisten çıkacağını açıklamıştı. Ada'nın yıllık kirası polemiklere konu...