14 / 05 / 2024

GAP bölgesi yatırım

GAP bölgesi yatırım

Dünyanın en büyük 9 projesinden biri olma özelliğini taşıyan GAP için 2003 yılından bu yana 20 milyar TL yatırım yapan Bakanlık bölgeyi zirai alanda ihracat üssü yapmayı hedefliyor.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Arsa – Arazi yatırımının önemi! Hangi bölge yatırım için uygun?

Arsa - Arazi yatırımı günümüzde gitgide daha önemli hale geldi. İleriye dönük yatırım araçlarından biri haline dönüşen “Arsa-Arazi yatırımını” , doğru bölge seçimini, doğru zamanda ve doğru uzmanla çalışarak nasıl kazançlı hale getirebilirsiniz? 

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

GAP bölgesi yatırım Haberi

GAP bölgesi yatırım

Dünyanın en büyük 9 projesinden biri olma özelliğini taşıyan GAP için 2003 yılından bu yana 20 milyar TL yatırım yapan Bakanlık bölgeyi zirai alanda ihracat üssü yapmayı hedefliyor.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına ivme katacak olan Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.



ÖDENEKLER 7-8 KAT ARTIRILDI


Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki şehirlerde uygulamaya konulan, muhtevasında sulama, hidroelektrik enerji, tarım, kırsal ve kentsel altyapı, ormancılık, eğitim ve sağlık gibi sektörleri barındıran GAP için 2003 yılından bu yana 105 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapılırken bu yatırımın 20 milyar TL’sini Orman ve Su İşleri Bakanlığı gerçekleştirdi. Bakanlık GAP için 2002 yılında ayrılan ödenekleri 7-8 kat artırarak dev yatırımlara imza attı.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü...