28 / 04 / 2024

Garanti Mortgage kampanya

Garanti Mortgage kampanya

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

Garanti Mortgage'den öğretmen kampanyası!

Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya kapsamında, öğretmenlere avantajlı faiz oranları ve dosya masrafında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor. 

Garanti Mortgage’dan kredi kullanan öğretmenlere 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği mortgage kampanyasıyla, öğretmenlere avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Garanti'den İşsizlik Sigortalı Mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti; “İşsizlik Sigortalı Mortgage” kampanyasıyla, ücretli çalışanları avantajlı koşullarla ev sahibi yaparken, işsizlik teminatıyla da kendilerini güvenceye almalarını sağlıyor.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası!

Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, 31 Aralık tarihine kadar tüm öğretmenler ve eşleri için avantajlı koşullarla konut kredisi sunuyor. İşte Garanti Mortgage’dan öğretmenlere özel mortgage kampanyası..

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

Garanti BBWA’dan son dakika açıklaması! Bu kişilerin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle bankalar da bu alana yönelik hazırladıkları kampanyalarına her gün bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenlediğini açıklayan Garanti BBWA, kampanya şartlarına uyum sağlayan müşterilerin 200 TL bonus kazanacağını paylaştı.

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...

Garanti BBWA az önce duyurdu! Garanti Bonus müşterilerinin hesabına para yatacak!

Bankalar her geçen yeni bir kampanya düzenlerken, bir kampanya duyurusu da Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında Bonus Kart müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını duyurdu.

Garanti BBWA’dan tüm müşterilere cep harçlığı! Bu parayı sadece Garanti BBWA müşterileri alacak!

Garanti BBWA, market, teknoloji ve giyim sektörleri başta olmak üzere birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni duyurduğu bir habere göre, yine gıda alanında bir kampanya düzenleyen Garanti BBWA, kampanya doğrultusunda 300 TL hediye edeceğini paylaştı.

Garanti BBWA kesenin ağzını açtı! Mobilden başvurana bin TL hediye!

Bankalar bir bir kampanya düzenleyerek müşterilerine yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Bu çerçeve, yeni kampanyasının duyurusunu yapan Garanti BBWA, kampanya şartlarını sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Emekli promosyonlarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bankalar aracılığı ile üst üste açıklanan promosyon ödemelerinde Garanti Bankası son noktayı koydu. Promosyonların yanında kampanya ile beraber ilave ödemeler de yapıyor.

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

Bankalar müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak amacıyla birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA’dan da yeni bir kampanya duyurusu geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini paylaştı.

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası resmen duyurdu! 1.000 TL hediye veriliyor! Ayın son fırsatını kaçırmayın!

Garanti Bankası kampanya şartlarını yerine getirenlere 1000 TL hediye verme kararı aldı. İşte kampanyanın detayları..

Garanti Mortgage kampanya Haberi

Garanti Mortgage kampanya

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere "Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage" ürünüyle güncel piyasa koşullarıyla uyumlu ve avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor. Uygulamada konut almak isteyenler, öncelikle krediyi aldığı dönemde sabit faiz kullanarak piyasanın durumunu gözlemleme, sonraki dönemde ekonomik gelişmelerin olumlu seyretmesi ve enflasyonun düşmesine paralel olarak kredi faizini düşük orandan ödeme fırsatını yakalıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bu ürünle konut almayı tercih edenler, kredilerini 5 yıla kadar, belirleyecekleri belli bir dönem boyunca sabit faizle kullanabiliyor. Dönem sonunda değişken faizli hale gelen kredilerini, sonraki dönemde de tercihlerine göre aylık ya da 3, 6 ve 12 ayda bir güncelleyerek ödeyebiliyor. Ödeme planı ise TÜFE’ye endeksli şekilde, Garanti BBVA Mortgage’nin değişken faizli mortgage faiz oranına göre...