30 / 04 / 2024

garanti öğretmenler günü kampanyası

garanti öğretmenler günü kampanyası

Garanti Mortgage Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlere özel konut kredisi kampanyası başlattı

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

Garanti Bankası'ndan son 6 gün kala açıklama! Müşterilerin hepsi baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. İşte 6 gün kala yapılan açıklamanın detayları...

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Garanti Bankası güncel konut kredisi faiz oranları 2019!

Garanti Bankası güncel olarak yüzde 2.03’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Garanti Bankası’nın konut kredisi faiz oranları ve krediye ek uyguladığı masrafları Kredi Pazarı araştırdı.

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Garanti Mortgage'den öğretmen kampanyası!

Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya kapsamında, öğretmenlere avantajlı faiz oranları ve dosya masrafında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor. 

garanti öğretmenler günü kampanyası Haberi

garanti öğretmenler günü kampanyası


· Mortgage Uzmanı Garanti, Öğretmenler Günü nedeniyle, tüm öğretmenler için özel koşullarla mortgage kampanyası başlatıyor.

· İlk, orta ve yüksek öğretimde görevli öğretmenler ve eşleri, kampanyaya 17 Aralık tarihine kadar başvurabiliyor.

· Mortgage başvurusu yapan öğretmenler, avantajlı faiz oranlarının, 240 aya varan vade seçeneklerinin yanı sıra masraflarda indirimden de faydalanıyor. Ayrıca 250 TL tutarında bonus kazanıyor.

· Öğretmenlere özel mortgage kampanyasından yararlanmak isteyenler; Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da garantimortgage.com’a tıklayarak bilgi alıp başvuruda...