15 / 05 / 2024

gayrimenkul Keller VVilliams

gayrimenkul Keller VVilliams

ABD'li gayrimenkul danışmanlığı şirketi Keller VVilliams, Türkiye pazarına girdi. Franchisingile büyüyeceklerini söyleyen şirketin Türkiye ve KKTC kurucu ortağı Emre Erol, "Ülkemiz bu alanda büyük fırsatlar sunuyor" diyor...

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Kadıköy'de yüksek bina sınırlaması fiyatları artıracak!

Keller VVilliams Cadde Bölge Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis karan ile İstanbul Kadıköy'e getirilen binalara 15 kat sınırını değerlendirdi.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams 1.134 gün 5 bin 130 saat eğitim verdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, eğitim alanında gerçekleştirdiği etkinliklerde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Keller Williams, toplamda 1134 gün 5130 saat eğitim verildiğine dikkat çekiyor.

Belize’de yaşam ve gayrimenkul!

Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer Emlakkulisi.com okurları için ziyaret ettiği bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsediyor. İşte Belize'de yaşam ve gayrimenkul..

Kemerburgaz ve Göktürk'teki gayrimenkul fiyatları arttı!

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü birinci yılını kutluyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye bünyesinde hizmet veren Bodrum Bölge Müdürlüğü 1. yılını 80 danışmanıyla kutlamanın heyecanını yaşıyor.

gayrimenkul Keller VVilliams Haberi

gayrimenkul Keller VVilliams

ABD'li gayrimenkul danışmanlığı şirketi Keller VVilliams, Türkiye pazarına girdi. Franchisingile büyüyeceklerini söyleyen şirketin Türkiye ve KKTC kurucu ortağı Emre Erol, "Ülkemiz bu alanda büyük fırsatlar sunuyor" diyor. 



Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı şirketlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle birlikte artık yabancı birçok oyuncu Türkiye pazarına girmek istiyor. Bu şirketlerden biri olan ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller vvilliams. 2013 yılında Türkiye pazarına girdi. 



Global anlamda ise dünya çapında dokuz ülkede 700'e yakın bölge müdürlüğü ofisi ve 92 binden fazla danışmanı ile uluslararası bir gayrimenkul şirketi. 'Sahip olmaya değer kariyerler, sahip olmaya değer işler ve yaşamaya değer hayatlar' misyonuyla 1983 yılında. Gary Keller ve Joe VVİlliams tarafından kurulan şirket, 1991 yılında bayilik vermeye başladı. 2010 yılından itibaren global olarak büyümeye başlayan şirket,...