02 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımcısı kazanıyor

Gayrimenkul yatırımcısı kazanıyor

Son 5 yıldaki gayrimenkul verilerine bakıldığında metrekare fiyat artışları ve kira geliri dikkate alındığında gayrimenkul yatırımcısına hep kazandırıyor. 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor! İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımcısını zengin etmek için gün sayıyor... İslam Memiş gümüşün 20 TL olacağı tarihi açıkladı... Hemen bakın...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Ne altın ne döviz! 3 ayda yüzde 24 kazandırdı! Yatırımcısı sevinçten havalara uçtu!

Yatırımcının son zamanlarda yine radarına giren gümüşteki yukarı yönlü hareket git gide artıyor. Yatırımcısına son 3 ayda yüzde 24’e yakın kazandıran bu değerli metalin 2023 senesinde son 9 yılın rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İşte gümüşle ilgili çok ilginç detaylar…

Gümüş yatırımcısı yaşadı! Elinde gümüşü olanlar 2023’te mutlaka bunu yapın!

Gümüş, altına göre daha fazla kazandırıyor. Gümüş, yatırımcısının yüzünü son 3 yıldır güldürüyor. Peki 2023’te gümüşün akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Gayrimenkul yatırımcısı kazanıyor Haberi

Gayrimenkul yatırımcısı kazanıyor

Dünya Gazetesi yazarlarından İbrahim Ekinci bugünkü köşesinde ''Gayrimenkul, yatırımcısını mahcup etmedi'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, İbrahim Ekinci'nin gayrimenkul satış verilerini değerlendirdiği yazısı... 

Gayrimenkul fiyat hareketlerini izleyen Endeksa’nın son 5 yıllık verilerine göre 30 büyükşehir belediyesi içinde en yüksek metrekare fiyat artışı Aydın, Ordu ve Bursa’da gerçekleşti.

Ocak 2013 – Kasım 2017 dönemi enflasyonu (%50.03) dikkate alındığında 30 büyükşehirden 19’unda metrekare fiyat artışı enflasyona yenik düşmedi. 11’inde enflasyonun altında kaldı. En yüksek kayıp Mardin'de gerçekleşti. Endeksa’nın izlediği toplam 69 ilde en büyük kazanç Isparta’da sağlandı. Metrekare fiyat artışında en büyük hacimli gayrimenkul piyasasına sahip İstanbul yüzde 28 reel getiriyle yatırımcısını enflasyona ezdirmedi. İzmir yüzde 29, Ankara yüzde 27 reel getiri sağladı.

Gayrimenkulde bazı proje ve yeni imar uygulamaları metrekare fiyatlarında olağanüstü...