04 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımı nasıl gerçekleşir

Gayrimenkul yatırımı nasıl gerçekleşir

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü köşe yazısında yatırımın nasıl gerçekleştiğini, kentsel dönüşüm amacını ve gayrimenkul alım satımını anlattı. İzgi, ''Gayrimenkul yatırımı para kazanmanın en kolay yolu'' dedi.

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Paladyum ne demek? Paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar?

Kıymetli metaller arasında yer alan biri olan paladyum binlerce kişi tarafından yatırım aracı olarak kullanılıyor. Peki paladyum ne demek? Paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Paladyuma Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum, kıymetli metallerden bir tanesi.Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 paladyum gram fiyatları...

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum, kıymetli metaller içerisinde yer alır. Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyum, gümüş gibi parlak bir renge sahiptir. Peki paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 paladyum fiyatları...

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşlığı nasıl alınır?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Dilara Yeni bugünkü köşe yazısında gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşı olmanın yollarını kaleme aldı.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Portekiz Gayrimenkul Yatırım Fonuyla Avrupa vatandaşlığının önü açıldı!

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle ilk akla gelen ve en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Peki gayrimenkul yatırımı alarak Avrupa vatandaşlığı alınabilir mi? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımı nasıl gerçekleşir Haberi

Gayrimenkul yatırımı nasıl gerçekleşir

Sanayide, tarımda üretim malum.  Yap-sat, üret-sat yerine... Al-sat. Bu devirde fabrika kurmak, işçisiyle, ürün pazarlamasınla uğraşmak dert. Yatırım maliyetleri ortada. Kamuya iş yapacaksan tanıdık desteği istiyor. Düzgün defter tutarsan zarardasın. Tutmazsan, vicdani yaralısın. Hayatın gerçeği ise, para kazanacaksın. Bugünün kısa ve kolay yolu; emlak alımsatımı. 


Kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm modelli inşaatlar devam ediyor. Sermayesi belli gruplar, yeni mahalleler kuruyor. Sıkıntıları, imar parseli bulamamak. Tek çaresi, araştırmak, bulup çıkarmak. 


Böyle hareketlilik bazıları için fırsat. Araziyi bulup, pazarlayacaksın. Alıcı ile satıcıyı buluşturup el sıkıştıracak... Sakalını ovuşturacaksın. Önceleri emlakçılar vardı, sonra komisyoncu oldu, güncelleşti müşavir adını aldı. Bunlar kayıtlı, adresi belli olanlar. Bir de kayıtsız, korsanlar var. Adı; ayakçı aracı. 

Ayakçıların iş yeri, vergi levhası, resmi kaydı yok. Sermayesi; cebindeki telefon, dili, ayaklarının gücü. İşi...