29 / 04 / 2024

Gayrimenkulde asıl hareketlenme seçimden sonra

Gayrimenkulde asıl hareketlenme seçimden sonra

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektöründe 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Barınma krizinin asıl sorunu gelir azlığı: Konutta ek vergi talebi çökertir!

8 Şubat tarihli Merkez Bankası enflasyon raporunda, birden çok evi olanlara ek vergi konusu gündeme geldi. Peki birden çok evi olanlara ek vergi sektörü nasıl etkiler? 

Prof. Dr. Üşümezsoy Bolu depremi sonrası asıl tehlikeli illeri açıkladı! Buralar stres yükleyen yerler!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, dün gece Bolu’da meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sonrası asıl tehlikeli yerleri açıkladı.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Fuzuli işgal ne demek? Fuzuli işgal nedeniyle tahliye nasıl olur?

Fuzuli işgal, gayrimenkul alanında kullanılan terimlerden biridir. Gecekondulaşma olarak da İngilizce’den Türkçe’ye geçen bu terimin asıl anlamını bilmekte fayda var. Gayrimenkul hukuğunda bu terim biraz farklı tanımlanır. Peki fuzuli işgal nedir ve yasal sonuçları nelerdir? 

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Yatırımcılar dikkat! Hatice Kolçak duyurdu: Altın fiyatlarında asıl yükseliş Eylül ayında! 

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor tazeleyen gram altın yatırımcılarını sevindiriyor. Dijitalde 1600 lira seviyesini aşan gram altın için Kolçak, asıl yükselişin eylül ayında olacağını belirtti.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Seçimlerden sonra zam fırtınası! Asıl zamlar 28 Mayıs’tan sonra!

14 Mayıs seçimlerinin ardından çarşı pazarda birçok ürüne üst üste zam geliyor. Bu hafta bakliyattan bebek bezine kadar birçok ürün gruplarına yüzde 4 ila yüzde 23 bandında zam gelirken, uzmanlar asıl zamların ikinci tur sonrası geleceğini ifade etti.

Gayrimenkulde asıl hareketlenme seçimden sonra Haberi

Gayrimenkulde asıl hareketlenme seçimden sonra

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektöründe 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi. Ünal yaptığı açıklamada, seçim yılı olan 2015’te iç ve dış koşulların da etkisiyle genel ekonomik ve ticari hayatta kısmen yavaşlama trendi yaşanırken, inşaat sektörü ve gayrimenkul piyasasının ise dinamizmini koruduğuna işaret etti. Türkiye genelinde konut satışlarının yılın ilk dört ayında yüzde 22 artarak 416 bin 515 adede ulaştığına işaret eden Ünal,satışlarda Ocak ayları itibariyle sadece yüzde 1,7 olan artış oranının Şubat’ta yüzde 15’e, Mart’ta yüzde 32,4’ye ve özellikle Nisan ayında yüzde 42,7’ye ulaştığına dikkat çekti. Ankara’da ilk dört aydaki gayrimenkul satışlarının da paralel bir seyirle yüzde 23,5 arttığını belirten Ünal, resmi istatistiklere göre Başkent’te...