08 / 05 / 2024

gayrimenkulde kıstas merkezi

gayrimenkulde kıstas merkezi

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç gayrimenkul alımında üzerinde durulan en önemli konunun merkezi lokasyon olduğunu ifade etti...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

TOGG’un fiyatını belirleyecek kıstas kesinleşti

TOGG’un çıkış fiyatının 60-70 bin Euro civarı olması beklenirken fiyatı etkileyecek bir kıstas daha kesinleşti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı son açıklamada TOGG’un çıkaracağı araçla ilgili “Yüzde 10 ÖTV diliminin içinde kesin kalacağız” açıklamasında bulundu.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Vakıf GYO'nun 2 gayrimenkulü aylık 110.8 milyon TL'ye kiraya verildi!

Vakıf GYO'nun Kütahya İş Merkezi aylık 67 milyon 322 bin,65 TL'ye 10 yıllık süreyle, Fatih İş Merkezi aylık 43 milyon 479,20 TL'ye 10 yıllık süreyle T. Vakıflar Bankası T.A.O.'ya kiralandı. 

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kütahya İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

gayrimenkulde kıstas merkezi Haberi

gayrimenkulde kıstas merkezi
Yatırım amaçlı konut almak isteyenlere az maliyetle yüksek getiri elde etme kriterlerine dikkat etmelerini söyleyen Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç: "Eğer amaç satın alınan konutta yaşamaksa konutun bulunduğu çevre ve çevrenin kalitesi, okullara mesafesi, merkezlere uzaklığı gibi unsurlara dikkat edilmesi gerekiyor. Metropolde yaşadığımızı göz önüne alırsak öncelikli kıstas merkezi lokasyon yakınlığıdır"...