06 / 05 / 2024

gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası

gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası

İbrahim Öztan, mevcut yönetim kurulu başkan ve üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni dönemde EMO bayrağını daha iyi noktalara taşıyabilmek için genç ve dinamik bir ekiple göreve gelmek istediklerini söyledi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’ndan deprem çağrısı!

Elazığ’daki deprem gündemde olmaya devam ederken TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31008 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İdealtek Elektrik Mühendislik Proje Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdealtek Elektrik Mühendislik Proje Taahhüt ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Millligüven tarafından kuruldu.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 

212 Mühendislik Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

212 Mühendislik Elektrik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Kılıçlı ve Raif Özkan ortaklığında kuruldu. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası'ndan deprem uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından 17 Ağustos Depremi'nin 19. yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen basın toplantısında, olası büyük bir depreme karşı hala tam olarak hazırlıklı olunmadığı söylendi. 

gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası Haberi

gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası


23 Şubat Pazar günü Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) mensupları yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gidiyor. 


Gaziantep EMO Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan İbrahim Öztan, mevcut yönetim kurulu başkan ve üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni dönemde EMO bayrağını daha iyi noktalara taşıyabilmek için genç ve dinamik bir ekiple göreve gelmek istediklerini söyledi.Öztan, "Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubemizi oluşturmaya çalıştığımız genç ve dinamik kadromuzla daha parlak günlere taşıyıp, odamızı güçlendirmek için siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak, ülkemizin ve meslektaşlarımızın menfaatlerini birinci planda tutabilmek adına birlik ve beraberliğimizi sağlayıp birlikte yürüyebilmek ilk hedefimizdir. Meslek odamızın kuruluş amaçlarında açıkça belirtildiği gibi "Meslek, ülke ve üye çıkarını korumak" en önemli amacıdır. Bu çıkarları sağlıklı bir şekilde koruyabilmek adına siyasi düşüncelerden arınmış bütün...