07 / 05 / 2024

Gaziantep inşaatta göçük

Gaziantep inşaatta göçük

Gaziantep'te bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın birinci katına beton döküldüğü sırada üst tablanın çökmesi sonucu göçük oluştu.

Bir köşede euro bekletenler beklediğiniz gün geldi! Euro için kader günü! Bakın euro böyle olacak

Son dakika euro kurundaki gelişmeler heyecanla takip ediliyor. Bugün euro için kader günü. Bir köşede euro bekletenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. bakın euro böyle olacak.

Yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 zamlandı! Gıda güvenliği için büyük risk

Dünya piyasasında gübre fiyatlarının yüzde 190, yüzde 170 ve yüzde 280 oranlarında zamlanmasının ardından S&P’den yapılan açıklamada, yaşanan fiyat artışının gıda güvenliği için büyük risk olduğu belirtildi. Yapılan uyarıda Rusya’ya bağımlılığın azaltılması gerektiği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Gaziantep inşaatta göçük Haberi

Gaziantep inşaatta göçük


Gaziantep'te bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın birinci katına beton döküldüğü sırada üst tablanın çökmesi sonucu göçük oluştu. Enkaz altında kalan ve çevredekiler tarafından bulunduğu yerden çıkarılan Suriye uyruklu işçiler, ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.  İşçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı...