14 / 05 / 2024

Gaziantep Valilik konutu

Gaziantep Valilik konutu

Gaziantep Valiliği, valilik konutu hakkında açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada kamu kaynaklarının verimli şekilde kullanıldığı ifade edildi.

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Gaziantep projesi için son dakika müjdesi geldi... 303 yeni konutu sakın kaçırmayın...İşte TOKİ Gaziantep 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep projesi için tarih belli oldu! 719 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziantep projesi için tarih belli oldu... 719 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep Valiliği'nden 'valilik konutu' açıklaması!

Gaziantep Valiliği, valilik konutu hakkında açıklama yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada kamu kaynaklarının verimli şekilde kullanıldığı ifade edildi.

Gaziantep'te polisler kira öder gibi ev sahibi olacak!

İçişleri Bakanlığı, Valilik, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yürütülecek olan "Polisleri Ucuz Konut Edindirme Projesi" kapsamında ilk etapta 2 bin konut yapılacak

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi sözleşme işlemleri!

Engelli Vatandaşlara satılan Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 TOKİ konutu için sözleşme dönemi bugün bitiyor..

TOKİ 10 ildeki 4 bin 600 konutu teslim etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ardahan, Amasya, Afyonkarahisar, Bolu, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat’ta inşa ettiği toplam 4 bin 600 konutu hak sahiplerine teslim etti.

TOKİ, Gaziantep'te 123 konutu teslim etti!

TOKİ'nin Gaziantep'te inşa ettiği projeler kapsamında 123 konut, kurayla sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep Valilik konutu Haberi

Gaziantep Valilik konutu

Gaziantep Valiliği tarafından, valilik konutu inşaasında kamu kaynaklarının verimli şekilde kullanıldığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; valilikten yapılan yazılı açıklamada, inşaatı süren Gaziantep Valilik konutu inşaatıyla ilgili yayımlanan haberler üzerine, açıklama yapılması gerekliliği ortaya çıktığı kaydedildi.

Şehir merkezinde bulunan arsası kıymetli olan eski valilik konutunun, 2015 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından (güncel değerlemesi ile 38 milyon lira) nakit ve gayrimenkul karşılığında satın alındığı, bedeli eğitim öğretim hizmetlerinde kullanıldığı belirtilen açıklamada, 2016 yılında başlanılan konut inşaatının ise büyük olduğu nedeniyle, yüzde 50 seviyesindeyken 3 milyon 450 bin lira bedel karşılığında Gaziantep Üniversitesi'ne satıldığı ifade edildi.

Valilik konutu olarak halen kiralık bir apartman dairesinin kullanıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Devam eden konut inşaatı İçişleri Bakanlığı yatırım programında olup, 9 Şubat...