24 / 07 / 2024

gaziantep yol yapım çalışmaları

gaziantep yol yapım çalışmaları

Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 500 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te 58 milyon 969 bin 720 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

gaziantep yol yapım çalışmaları Haberi

gaziantep yol yapım çalışmaları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kentin değişik bölgelerinde açtığı yeni yol bağlantıları ile trafik sorununu asgariye indirmeye çalışıyor. 


Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 500 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı. TOKİ konutlarının bulunduğu 2 ve 3'cü etapları birbirine bağlayan yeni yol çalışmasında trafiğin rahatlatılması için yapılan yol açma çalışması tüm hızı ile devam ediyor. 

Beykent Mahallesi'nde TOKİ 2 ve 3'cü etapları arasında yeni açılan yolun genişliği 50 metre, kaldırımın 7 metre ve orta refüjlerin genişliğinin ise 8 metre olduğu belirtildi. Bu çalışmalardan sonra Beykent Mahallesi TOKİ 2 ve 3'cü etaplardaki vatandaşların giriş ve çıkışlarda trafik sorunu yaşamamaları bekleniyor.


Gaziantep...