29 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa da dönüşüm nasıl olacak

gaziosmanpaşa da dönüşüm nasıl olacak

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Talisin Usta, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili soruları yanıtladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Usta, 'Dönüşüm etaplar şeklinde olacak.'

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa'da yeni başlatacakları kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin 400 konutun temelini atacaklarını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım. Kentsel dönüşümde vatandaşa teminat olacağım. Vatandaşı müteahhitle baş başa bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi sürece garantörlük yapacak." dedi...

gaziosmanpaşa da dönüşüm nasıl olacak Haberi

gaziosmanpaşa da dönüşüm nasıl olacak

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Usta, Gaziosmanpaşa mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili vatandaşların sorularını yanıtladı. Burada vatandaşlanıı sorunlarını dinleyen Başkan Usta, mahalle halkının kentsel dönüşüm projesiyle ilgili aklına takılan sorulara cevap verdi. 


İlçemiz için fırsattır 

Vatandaşların sorulan üzerine açıklama yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. 

"İlçemizde birçok mahallede ve Fevzi Çakmak Mahallemizde riskli alanlar ilan edildi ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm yapılması noktasında karar alındı. Kentsel dönüşüm ilçemiz açısından aslında çok önemli bir fırsattır. Her defasında üstüne basa basa söylediğim bir söz var bir şehrin gelişebilmesi, daha doğrusu bir yerleşim yerinin şehir olabilmesi için oraya mutlak suretle yol getirmeniz lazım. Kentsel dönüşümü sağlarken yapılan planlar doğrultusunda, sizleri bilgilendireceğim"...