29 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa da kentsel dönüşüm planları

gaziosmanpaşa da kentsel dönüşüm planları

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Talisin Usta, Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili soruları yanıtladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Usta, 'Dönüşüm etaplar şeklinde olacak.'

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 27 Mart'ta! 

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan 7 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek iş yerlerinin aylık kira bedeli ne kadar? 

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde tahliye kararı!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tahliye kararı alındı. Bölge halkı alınan karara tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

gaziosmanpaşa da kentsel dönüşüm planları Haberi

gaziosmanpaşa da kentsel dönüşüm planları

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. Fevzi Çakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Usta, Gaziosmanpaşa mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili vatandaşların sorularını yanıtladı. Burada vatandaşlanıı sorunlarını dinleyen Başkan Usta, mahalle halkının kentsel dönüşüm projesiyle ilgili aklına takılan sorulara cevap verdi. 


İlçemiz için fırsattır 

Vatandaşların sorulan üzerine açıklama yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. 

"İlçemizde birçok mahallede ve Fevzi Çakmak Mahallemizde riskli alanlar ilan edildi ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm yapılması noktasında karar alındı. Kentsel dönüşüm ilçemiz açısından aslında çok önemli bir fırsattır. Her defasında üstüne basa basa söylediğim bir söz var bir şehrin gelişebilmesi, daha doğrusu bir yerleşim yerinin şehir olabilmesi için oraya mutlak suretle yol getirmeniz lazım. Kentsel dönüşümü sağlarken yapılan planlar doğrultusunda, sizleri bilgilendireceğim"...