05 / 05 / 2024

Gaziosmapaşa ofis projeleri

Gaziosmapaşa ofis projeleri

Gaziosmpaşa'da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM, Forum TEM AVM, Viaport Venezia ve Gaziosmapaşa Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

İstanbul’da büyüyen ofis stoku rekabeti kızıştırdı!

Yılın üçüncü çeyreğine, dövizle kiralama ve satışı sona erdiren düzenleme damga vurdu. İstanbul’da A sınıfı ofis kiraları ortalama yüzde 7 düşerken, devam eden ofis projeleri, İstanbul’daki ofis stokunun 2021’e kadar büyümeye devam edeceğini gösteriyor. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri!

Klasik ofis algısını yıkan yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modem tasarımları ile dikkat çekiyor. İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Gaziosmapaşa Belediyesi 9.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Mülkiyeti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa, 9 milyon 514 bin 566 TL bedelle satılacak. Satışa konu arsanın ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa yükseliyor!

109 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen We Haliç Gaziosmapaşa projesi 213 bin 433 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Gaziosmapaşa ofis projeleri Haberi

Gaziosmapaşa ofis projeleri

Gaziosmanpaşa'da yer alan 4 projenin havadan görüntüleri için...