25 / 07 / 2024

Gazzenin inşası için fuar

Gazzenin inşası için fuar

Amman'da Kral Ali Hüseyin Gençlik Merkezi'nde 1.200 dönüm alanda düzenlenecek Arabuild EXPO 2016-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na, Gazze'nin yeniden inşası için ihtiyaç duyulacak ürün ve hizmetleri sunan firmalar katılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Antalya'da 1322 konut yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Antalya'da meydana gelen yangın nedeniyle hasara uğrayan 1322 konutun yeniden inşası için çalışmalar başladı.

Diyarbakır Bismil Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil'de millet bahçesi inşası için düğmeye bastı. Bismil Millet Bahçesi 85 dönüm üzerinde inşa edilecek.

Afet bölgelerinde konut inşası için çalışmalar başladı!

Son bir ay içerisinde meydana gelen sel ve yangın felaketleri nedeniyle birçok kentte sayısız konut kullanılmaz hale gelmişti. Hükümet bu bölgelerde inşa edilecek konutlar için düğmeye bastı. 

Kıbrıs'ta yangından etkilenen bölgelerde konut inşası için kampanya başlatıldı!

KKTC'de Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere yeni konut inşa edilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Gazzenin inşası için fuar Haberi

Gazzenin inşası için fuar

Ürdün İmar ve İskan Bakanlığı ve Filistin Ekonomi Bakanlığının katkısıyla Amman'da Kral Ali Hüseyin Gençlik Merkezi'nde 1.200 dönüm alanda düzenlenecek Arabuild EXPO 2016-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na, Gazze'nin yeniden inşası için ihtiyaç duyulacak ürün ve hizmetleri sunan firmalar katılacak. Çok sayıda ülkeden gelecek firmalar, stantlarında Filistin devleti tarafından yetkilendirilmiş satın alıcılara yeni inşaat teknolojilerini ve inşaat malzemelerini sergileyecek. 


Ürdün Bayındırlık ve İskan Bakanı Sami Halaseh, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'yı, bir mektupla Arabuild EXPO 2016'ya resmi olarak davet etti. Fuarı, Ürdün Konferanslar, Sergiler ve Festivaller Birliği (Jordan-MICE) ve EXPO Premier organize ediyor. 3-6 Nisan tarihleri arasında düzenenecek fuar, Birleşmiş Milletler, İslam İşbirliği Kalkınma Teşkilatı, Filistin Ulusal Yönetimi, Filistin Ekonomi Bakanlığı, İslam Kalkınma Bankası, Libya İşadamları Konseyi, Arap...