29 / 04 / 2024

gebze haydarpaşa banliyö ne zaman açılacak

gebze haydarpaşa banliyö ne zaman açılacak

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Reysaş GYO Gebze'deki açık deposunu 4.1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesi Muallim Mahallesi 434 ada 8 parselde yer alan 5 bin 404,38 metrekare arsa üzerindeki açık depolama alanının tamamı "S.S.Haydarpaşa Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi"ne 10 seneliğine kiraya verildi. 

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son 10 kilometre!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattının tamamlanmasına 10 kilometre kaldı.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bugün Ankara ve İstanbul'daki banliyö hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haydarpaşa'nın kesintisiz ulaşımı için tarih verdi. İnşaatı hızlanan Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hattının 2018'in sonunda açılacağını belirtti.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve elektromanyetik sistem yenilenmesi projesinin ne zaman tamamlanacağını ve Söğütlüçeşme istasyonunu sordu..

Tarihi Haydarpaşa Garı satılıyor mu?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tarihi Haydarpaşa Garı'nı satmak üzere harekete geçti. 9 Ağustos’ta Kadıköy Belediyesi’ne yollanan yazıda “özelleştirme kapsamına alınmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde” 400 bin metrekare alan hakkında bilgi istendi.

Ayşen Gruda: Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesi büyük hata!

Kadıköy Belediyesi’nin Haydarpaşa Gar istasyonu peronlarında düzenlediği Kitap Günleri’nde Pulbiber dergisinin söyleşisinde konuşan oyuncu Ayşen Gruda Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesinin büyük hata olduğunu söyledi.

Üsküdar Haydarpaşa Hastanesi restore edilecek!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, tarihi binanın hemen yanına inşa edilen Haydarpaşa Hastanesi'nin restore edilmesi gerektiğini belirterek gerekli prosedürleri tamamladıklarını belirtti.

Haydarpaşa Garı'nın restorasyonunda son durum ne?

Anadolu’dan İstanbul’a gelenlerin son durağı oldu Haydarpaşa. Altı yıl önce çatısında çıkan yangından sonra metruk hâle geldi. Tarihî garda restorasyon çalışmaları sürüyor.

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

gebze haydarpaşa banliyö ne zaman açılacak Haberi

gebze haydarpaşa banliyö ne zaman açılacak

Gebze-Haydarpaşa arasında yapımı devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattında çalışmalar hızla devam ediyor. Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum havadan görüntülendi.


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre avadan görüntülenen hatta Marmaray’a entegre olacak Haydarpaşa garına yakın kısımda çalışmaların devam ettiği görüldü. Köprülerin ve viyadüklerin yapımına devam edilirken, hattaki raylar Pendik’ten Söğütlüçeşme istasyonuna kadar birleştirildi.

Havadan görüntülenen hatta Marmaray’a entegre olacak Haydarpaşa garına yakın kısımda çalışmaların devam ettiği görülüyor. Tren raylarında son kontroller yapılıyor. 


YOL 80 DAKİKA KISALACAK

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan hattın Halkalı-Sirkeci hattının Haydarpaşa-Gebze hattıyla birleştirilmesiyle Halkalı-Gebze arasındaki uzaklık 185 dakikadan 105 dakikaya düşürülecek.